O vacanţă în ţara căpriorelor prietenoase

08/15/2009 at 11:31 AM (Uncategorized) (, , )

Eu, o căprioară prietenă şi vila modernizată

Eu, o căprioară prietenă şi vila modernizată

După 8 ani fără vacanţe, în urma unor propuneri, am dat curs realizării unui proiect de îmbunătăţire a unei vile de vacanţă, situată undeva în Pennsylvania, în munţii Pocono, aproape de Indian Mountains Lake, într-o comunitate mult prea securizată de vile, pe o stradă al cărei nume nu am reuşit să-l reţin, la numărul 2102. Speram şi aşa a şi fost, într-o îmbinare armonioasă a utilului cu plăcutul. Mă aflam într-o zonă turistică montană de excepţie, cu câteva waterparks, cu cazinouri, cu pârtii gondole şi transport pe cablu, cu linişte şi aer curat. Animale sălbatice la tot pasul, în special căprioare. Acestea au devenit extrem de prietenoase cu mine, fiind atrase de pâinea dulce care nu este preferata mea şi o ofeream de câte ori veneau să mă viziteze. Proiectul a constat în închiderea spaţiului de sub camera de sus, a durat două săptămâni, a fost realizat de mine şi încă 2 băieţi, care au fost bine plătiţi. Cu toate acestea, am reuşit să mă şi recreez, dar să şi rămân cu peste 9,000 de dolari, iar proprietarii vilei au fost extrem de mulţumiţi. Am stat departe de ştiri, dar aproape de căprioare. Tot aproape mi-au fost şi grătarele, devenite mâncarea de zi cu zi. Una peste alta, am avut o vacanţă utilă dar relaxantă. Nu mai menţionez că nu a lipsit berea, vinurile vechi şi palinca galbenă. O să mai fac şi alte vacanţe de genul ăsta, deoarece au început să-mi placă.  

Vila, aşa cum am găsit-o
Vila, aşa cum am găsit-o

10 comentarii

 1. Andrei said,

  Astept pareri si comentarii dar si idei noi de vacante.

 2. lulu said,

  Te salut din nou. Ce sa zic, n-ai sa vezi prea multi romani facand ceea ce tu ai ales sa faci, adica sa combini placutul cu banutul castigandu-l nu risipindu-l 🙂 Gestul tau este de apreciat fara alte comentarii.

 3. puiu said,

  hai noroc Andrei ai inceput sa faci si tu lucruri bune ,rele ai facut destule …hihihi…fain ai reabilitat casa ,te pricepi mai bine ca la politica ,acolo esti partinitor si radical ….superba caprioara ,tot asa de superba si prietenoasa este lulu ,aici sant de-acord cu tine…hihih…poti sa mai pui poze din tara unchiului Sam…

  • Andrei said,

   Puiu
   Am o multime de fotografii cu detalii si caprioare de acolo, dar nu am pus mai multe deoarece incarc prea tare blogul si trebuie sa astepti pina se deschide. Este adevarat ca ma pricep, motiv pentru care sunt si solicitat de milionari.

 4. puiu said,

  bine Andrei ca esti solicitat,fale treaba bune si goleste-i de verzisori …succes .

 5. simona ionescu said,

  Bravo, Andrei! Fain ti-a iesit vila. Deci ai devenit un mic constructor? Da’ banet serios!

 6. Octavian said,

  Sa tot ai vacante din astea lucrative, din care te alegi si cu bani de Tenerife. Ati facut treaba buna, pacat ca n`ai pozat toata casutza, finisata. Caprioarele vin la tine, pentru ca stiu ca esti pescar, nu vanator 🙂

 7. Nemo said,

  aham, deci cu asta te-ai ocupat. welcome back to civilization :mrgreen:

 8. windwhisperer said,

  hi , handy of Pa
  watch 4 lyme disease

 9. Pataphyl said,

  Salut Andrei, mult am fost absent pe bloguri, dar de săptămîna viitoare reîncep școala și-mi fac timp 🙂

  (P.S. Fain în Poconos, am fost în august anul trecut la cascada Bushkill, păcat c-am prins cea mai caldă zi din an 😦 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: