„322”-MAIN GATE

09/04/2009 at 9:39 AM (Uncategorized)

 

_DSC0012

SEDIUL „322” DIN HOLLYWOOD

Nu aş crede pe nimeni, dacă mi-ar spune că „faimosul” grup, oarecum parlamentar, intitulat, de voie, de nevoie, „322” are un sediu în sudul Floridei, în apropiere de Miami, mai exact în Hollywood, chiar peste drum de apartamentul în care locuiesc eu. Iată, cred că în premieră, o imagine de la poarta principală a instituţiei „322”. Nu mai e loc de comentarii, dar parcă e cam prea multă precauţie, chiar şi pentru această grupare de tipul crimei organizate, a organizaţilor infracţionale de stat. De câte ori ies din casă şi dau cu ochii de acel număr, scris cu roşu, îmi amintesc că acum 2 ani, când deranjul cu suspendarea preşedintelui se desfăşura cu mârlănie maximă, eram tot în Florida.

Atunci, am urmărit cu mare atenţie transmisiunea în direct a şedinţei de mazilire a şefului statului, de către o gaşcă de comunişti jegoşi moral, care îşi vedeau viitorul periclitat de Traian Băsescu. Se vedea cu ochiul liber, cum frica de declaraţia privind condamnarea comunismului, făcută public de preşedinte, în numele Preşedinţiei României, crease, în direct, monştri. Nu numai că îi crease, dar îi şi unise, în lupta lor pentru menţinerea privilegiilor personale şi menţinerea posibilităţii de a visa la viitorul „luminos” al comunismului în România. Prin ura din cuvântările lor se vedea teama de a-şi pierde pensiile de mii de euro, obţinute pentru merite în întrecerea socialistă şi apărarea cauzei comunismului, proprietăţile luate cu japca de sistemul comunist, de la „duşmanii de clasă”. La fel ca în, ceea ce legea penală defineşte ca fiind „asociere în vederea comiterii de infracţiuni”, cei despre care o să vă povestesc mai jos cum au devenit 322, au pus la cale distrugerea lui Băsescu, strict pentru interese personale, pentru obţinerea de foloase necuvenite, pentru ei, pentru urmaşi lor direcţi, cât şi pentru sistemul socialist, mort, dar ai cărui reprezentanţi de frunte sunt tot în structurile care fac jocul şi regulile din România. Aş putea să spun că ura a fost elementul cel mai cinic şi ordinar. Totuşi, faptul că la fiecare pas, ei invocau mişeleşte, cu bună ştiinţă, legea sau legea supremă, Constituţia, în sprijinul incriminărilor nefondate, rupte de realitate sau interpretate haotic în context, încercând să găsească sprijin popular, îmi dă dreptul să afirm că această ticăloşenie a atins cote extreme. Ei bine, aşa cum ştiţi cu toţii, ei nu au beneficiat de sprijinul scontat. Au pierdut lupta la urnele de vot, în ciuda repulsiei care a ţinut pe cei mai mulţi dintre români, în case.

Lăsând gluma la o parte, pot să vă spun că urmărind mascarada de la Casa Poporului, în direct, simţeam cum mă enervez, minut cu minut. Am simţit atunci nevoia să-mi aduc şi eu o umilă contribuţie. Aşa că, imediat după votul în favoarea suspendării preşedintelui, am trimis acestuia un email. În acea perioadă, pe toate canalele media se vorbea, regizat, cu complicitatea mogulilor consacraţi, de o confruntare instituţională. Era, în viziunea lor artistică, un meci între Parlamentul României şi Preşedinţia României, iar scorul ajunsese 1-0 pentru „aleşii neamului”.

În email, am sugerat preşedintelui să evite această chestiune şi să identifice cumva faptul că atacul vine doar de la o facţiune limitată a Parlamentului, iar instituţia respectivă trebuie respectată, ca instituţie fundamentală a democraţiei. Am insistat să repete cât se poate de des acest lucru, precum şi să amintească ori de câte ori poate, respectul preşedintelui pentru Parlament. Ceea ce Băsescu a şi făcut, ceea ce cred că a contribuit major la succesul său la urne şi repunerea în funcţie.  

În primul său discurs public de după suspendare, alături de Monica Macovei, şeful statului a definit clar gruparea 322, a repetat ceea ce îi spusesem, iar spre final, fără nici o legătură cu discursul său, acesta a mulţumit, probabil cu adresă spre mine, românilor, aflaţi la mare distanţă de ţară, pentru contribuţia lor. Ceea ce spun eu aici se poate verifica foarte uşor prin arhive şi sunt sigur că Băsescu nu a uitat.

Acum, atacurile cam de aceiaşi anvergură, orchestrate cam de aceleaşi persoane şi în numele aceloraşi „organizaţii”, denotă aceiaşi disperare. Dar în contextul viitoarelor alegeri prezidenţiale. În curând se dă bătălia finală între şeful statului şi „322”, grupare, cum am mai spus, de tipul crimei organizate, mobilizată la maxim. Pentru ca viitorul să-şi mai poată menţine şansa de a visa la o viaţă mai bună în România, este imperios necesar ca această grupare să fie eradicată din viaţa publică. Cum? La chestiunea asta fac apel la toţi cei care citesc ce scriu eu şi aştept comentarii şi soluţii pertinente. Sunt imun la înjurături, aşa că îi rog pe cei care doresc această cale de comunicare, să se abţină.

28 comentarii

 1. anarchix said,

  E cale relativ scurta pana in marketurile din Tighina si Dubasari. Cu intratul in Moldova ar fi mai complicat, dar ceva imi spune ca o spaga bine plasata ar face minuni. 👿

  Acum pe bune, pana cand oamenii (fraierii care platesc impozite si nu-i calca pe altii cu bemveu’) nu-i iau de gat la propriu pe cativa dintre ei (nu-i nevoie de toti 322 – vreo 30-40 bagati in spital (arsi, cu ochii scosi, sau doar cotonogiti) should do it), nu se va rezolva nimic. Basescu prea mult nu prea are ce face, ca stofa de Pinochet se pare ca nu prea are (din nefericire). 😉

 2. anarchix said,

  … oops, cred ca am aterizat la spam. ???

 3. anarchix said,

 4. ion adrian said,

  Andrei,
  Te vizitez ptr prima oara.
  Ce este nostim este coincidenta pe care am observat-o pe atunci si am anuntato pe unde ma produceam.
  este vorba de faptul ca fratia universitara Skull and bones are drept numar esential tot 322.
  E o coincidenta dar este interesant

 5. ion adrian said,

  PS Gruparea 322 dupa esecul suferit in confruntarea cu Presedintelui a ales tactica atacului unor redute de sprijin din jurul cetatii principle ptr ca este clar, PSD simuleaza guvernarea maximizandu-si avantajele in timp ce in parlament s-a refacut .
  Daca Boc era si parlamentar si este un noroc ca nu este ar fi existat azi si o comisie de ancheta Boc fomata de coalitia 322.
  O s-o ia insa peste bo

 6. FRANK ZAPA[KING] said,

  buna andrei,uite ca prin bunavointa lui silvestar am intrat in posesia adresei asa ca ma grabesc sa-ti las citeva rinduri,sincere si pline de deferenta.
  ma bucur ca ai avut inteligenta sa-i sugerezi ideea ca parlamentul romaniei este simbolul democratiei romanesti si ca vremelnic el este populat cu indivizi care ar putea cu mult succes sa umple temnitele romaniei.
  eu fiind un om dezordonat din punctul asta de vedere,afisez texte pe forumuri si blogguri dupa cum imi vine si evident in limita timpului liber.pt ca vorba aia,citeva zeci de oameni isi lega sperantele de mine ca in fiecare zi de plata isi vor duce banisorii acasa la familie si vor putea trece mai usor peste acest moment de contractie economica.
  in rest nu am a aduga nimic in plus,ai surprins corect similitudinile.
  tot ce pot sa-ti doresc este sa ai de lucru,sa-ti rotunjezi veniturile si sa te gindesti cu ingaduinta la fosilele fostului regim.
  chiar daca eu ii atac la baioneta in suflet ii compatimesc,pt simplul motiv ca nu ei au ales sa se nasca in comunism si pe un meridian in care rusii erau suverani.
  cind te vei trezi vei gasi textul meu,sper sa-ti produca satisfactie si sa te bine dispuna.
  sa ai noroc si bafta.

 7. beheader69 said,

  bai…e nice blogul…si viata ta pare nice…acolo…departe….insa nu-mi place sintagma de vis american al lui andrei.
  pur si simplu ai o viata frumoasa acolo,asta nu dovedeste ca usa e superioara altor natii
  ps:o viata frumoasa in continoare,astept poze oi, dar nu t mai semna Andrei from USA.
  ca nu esti cu nimic mai presus decat gigi din ferentari

  • Andrei said,

   Ai dreptate, viata mea e ok, iar America nu e mai presus decat alte natii. E o chestiune de obisnuinta, iar semnatura e acum dificil de inlocuit peste tot, asa ca o sa o mentin. Asta nu inseamna ca pretind ca sunt mai presus decat gigi din ferentari.

 8. Betivul bioxicarbogazeificat said,

  Bai Andrei,ar trebui sa-ti pui pe blog un smuculache din ala care sa ne arata cand esti online ,ca pe mess esti mai rar ca OZN-urile din Ro !
  Nu stiu de ce esti asa de incantat de Simona,pe care o consider o opurtinista si un om cu doua fetze !
  Sa ma explic : m-a expectorat de pe blogul ei deoarece aveam comentariile PREA DURE !!!
  Sa moara mortul! Pai ea ”lucreaza” la Radio Guerrilla cu Dobro si Craio,care sunt cei mai non-conformisti oameni de radio din tzara,ori eu,pe langa ei,sunt mic copil in ceea ce priveste limbajul licentzios.Si pe ei ii asculta zilnic sute de mii de oameni!
  Parerea mea despre Simona nu se va schimba veci : e o fatzarnica! Io zic ca de la redactor la Catavencu si Cotidianul sa ajungi sa zici 2 vorbe in 3 ore la radio (si atunci cand te lasa Dobro) e cale lunga…Si are o voce care ma calca direct pe creer. Bine,poate sunt subiectiv,dar nu e om de radio,adica nu are spontaneitate.O fii buna la scris,nu zic,cand sta si le moshmondeste,dar pana acolo incat sa faca echipa cu GLUMETZII e cale lunga…cu ocolis pe la Vantu..
  Ii ascult pe baieti zilnic,de ani de zile,chiar de cand au inceput emisiunea,asa ca poti sa fii sigur ca stiu ca Simona nu-si are loc acolo…se simte imediat artificialul..
  Bine,DE GUSTIBUS NON DISPUNTANDUM,asa ca te pup pe frunte.Te las deoarece merg sa-mi pregatesc o cafea cu aroma de vanilie primita din USA (as vrea io)
  Puiu

 9. Octavian said,

  Multumesc pentru aprecierile facute pe blog, Andrei. Nu e rea ideea ta, insa cred ca trebuie sa prinzi un capat al /firului/ ca sa ajungi la vip-uri. Si eu sunt cu totul de acord cu tine, asta e esenta: sa fii foarte bun in ce faci. Pe partea digitala sunt un soi new entry dar recuperez rapid.

  Iata o categorie noua pe care o voi abandona totusi. Subiectii sunt nedigerabili pe termen scurt, mediu si lung. Nu e simplu sa lucrezi cu batista la nas 😉 Multumesc inca o data si numai bine iti doresc. In ce te priveste, cred ca Florida s`a /procopsit/ cu un gentlemen.

  ScreenShot00244
 10. lulu said,

  Daca dl Basescu, s a gandit la tine in acel mesaj public, recunoscand gestul tau, nu mi ramane decat sa apreciez gestul onorabil al acestui om. Cam rar ii descopar gesturi de om educat, dar e bine si asa…
  Legat de gruparea „322” asa cum tu amintesti ce sa zic, mereu va fi o grupare in umbra cuiva, care sa deturneze evenimente, sa detroneze oameni incomozi…Iar Basescu si le cauta mereu si „nas” va gasi mereu 🙂

 11. anarchix said,

  lulu,

  Aste-s chestii irelevante.
  Basescu e mai nedus la opera si poate isi inmoaie painea in ciorba. Daca vroiai maniere, nastase era o alegere destul de buna daca e s-o luam asa.

  P.S. Intre noi fie vorba, seful meu din state vorbeste 3 limbi (e o chestie pentru un american), a perfectionat niste tehnici de spectroscopie cu laseri, iar cateodata la group meeting se mai scobeste in nas.

 12. lulu said,

  anarchix, nu cer maniere ca la carte, ci decenta. Ma omarasi cu nastase 🙂 da-l naibi de efeminat…
  Gesturile sa zic firesti uneori le inteleg, le accept, dar daca le faci frecvent- adica devii nesimtit, deja mi ar produce greata. Nu ma impac bine cu persoanele badarane, cel putin nu stiu cum sa i percep! Si nici nu incerc, ii las in lumea lor. Dl Basescu, fiind presedinte de tara, nu are voie sa fie badaran, ce face in particular e treaba lui. Pare un om fara principii, dar il inteleg, provine dintro fam modesta dpdv intelectual si nu a avut cine sa i le intipareasca in minte, el s a adaptat mereu situatiei din mers… da, e un individ inteligent, smecher, abil…..il felicit 🙂

 13. lulu said,

  …nu stiu cum sa le percep….

 14. turnofftheglory said,

  Salut Andrei. Faina idee, daca imi cloceste mintea ceva, de ce nu. Daca esti taticul 322(nu am motive sa nu te cred) poate fi altul initiatorul unui slogan sau nume magnetic.

 15. agneswood said,

  andreie,
  n-am citit ce ai scris mai sus da’ sunt de acord.
  ţine-o tot aşa !

  🙂

 16. anarchix said,

  lulu,

  tu ce intelegi fara principii?
  Mi se pare OK sa calci pe morti cand mortii aia si-o cam merita si scopul final e laudabil. Ca mai pica o victima colaterala in timpul actiunii… „Asa e in tenis”.

  Gandeste-te in ce hal a ajuns Romania cu manieratii Iliescu/Nastase/Constantinescu/Ciorbea. Erai prea tinerica prin anii 90 cand s-au intamplat marile jafuri nationale si in geneal toate mizeriile economice/politice.

  Vreau sa vad rezultate (si la cum se dau de ceasul mortii mogulii, se vede treaba ca Basescu a inceput sa-i cam controleze la glezne), nu costume de gala si dulcegarii modene.

  La naiba! am intrat pe bloguri fara sa-mi pun cafeaua langa leptoapa! 😯

  C ya!

 17. anarchix said,

  dammit! am cam inceput sa mananc litere. 😦

  *mondene

 18. lulu said,

  anarchix, dar nu vreau sa intelegi ca nu l am preferat pe basescu in defavoarea celor mentionati de tine. Am votat cu el si pdl, acum astept sa vad ce candidati vor mai aprea, desi e greu de invins basescu deoarece il sustin mult prea multi- adica multi se regasesc in tipul lui de comportament si gandire si il vor vota iar. Daca nu apare ceva nou pt vremurile ce vor veni, ce sa fac? Dau votul lui, cu regret, deoarece stiu ca avem barbati mult mai onesti, capabili sa conduca tara, dar daca nu pot patrunde inca in aceasta lume a lor….Astept. Am senzatia ca daca va fi inca 5 ani basescu presedinte nu vom evolua, e prea mult, el a aratat ce poate in acesti 5 ani trecuti. Tu ce mai vrei de la el? A dat suficient ca sa nu simtim nimic spectaculos. Poate gresesc

 19. anarchix said,

  Cred ca se intampla lucruri mult mai interesante (in sensul bun), in spatele scenei.

  1) Daca iti place Basescu nu inseamna neaparat ca te identifici cu el. Fa exercitiul asta: daca ai pleca singura la plimbare noaptea prin Bucuresti ce ti-ai lua cu tine: un pudel sau un Rotweiller? cam la asta se reduce totul. Totul trebuie judecat dupa efecte.

  2) sunt de vreo 4 ani plecat din tara dar de fiecare data cand ma introrc in vacante constat ca singurii de vina sunt romanii (apatici, lasa-ma sa te las, n-ai ce-i face .. u know …). Ce-ar putea face un presedinte in cazul asta? Sa le planteze la toti chip-uri de modificare a comportamentului?

 20. anarchix said,

  @ lulu

  referitor la pozele de pe blogul tau. Dezvolta-ti si tu un reflex in a-i ruga pe cei care-ti fac poze sa le faca de la apropiere pe cat posibil. Mai mult, claritatea trebuie sa fie destul de ridicata „pentru ca trebuie sa le pui pe blog”.
  Photoshopul nu te ajuta daca pornesti de la o poza neclara. „Garbage in, garbage out” spun inginerii pe-aici. 😉

  … just a thought.

 21. balbeck said,

  Imi amintesc si eu de Hollywood,de L. A. .Am fost in 2006.
  Un unchi si-a cumparat o vila in Washington DC.L-am vizitat si pe el.Mi-a placut SUA,am mai fost in Las Vegas,New York.
  Dar Japonia mi-a placut mai mult.Tokyo cred ca bate tot.

  • Andrei said,

   @ balbeck
   Aici este vorba de Hollywood, statul Florida, la marginea orasului Miami. Nu de LA si nici de California. Una e sa treci prin America si alta e sa stai aici, sa muncesti aici si sa traiesti aici. Eu prefer ca Japonia sa ramina nu mister pentru mine.

 22. anarchix said,

  @ Andrei,

  touche! 🙂 asta e raspunsul standard livrat cunostintelor mele din RO.

 23. anarchix said,

  M-a distrat stirea asta cand am citit-o dimineata:

  http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/866756/Un-judecator-avertizeaza-quotSuntem-in-pragul-dictaturiiquot/

  Hai baiatu’ ca se poate!!! 👿

 24. balbeck said,

  Aaaaaaa si probabil Las Vegas e in Nevada…daca hollywood e in california si nu numai.
  Probabil hollywood asta e ca barcelona,in multe zone.

 25. Nemo said,

  Andrei,
  eu mi-s cam bizi, dar uite, trec sa te felicit pt text 😉 se vede ca e scris professional 🙂

 26. Nemo said,

  ti-a raspuns domnu Piscociu, apropo? 🙂 si n-ai fost sungurul, btw, eu in perioada aia am reusit sa strang cateva nume din „Academia” americaneasca, sa le trimit la „sustinere” 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: