Revoluţionarii cer spijin mediatic în America

09/12/2009 at 11:19 AM (Uncategorized)

revolutie

Ca participant (vezi foto, sus pe camionul surprins de reporterii Paris Match), devenit ulterior luptător cu merite deosebite, dar fără recompense materiale, încă din dimineaţa zilei de 21 decembrie, la Revoluţia din 1989, nu pot să nu dau curs solicitării de bun simţ, de sprijin mediatic, a Asociaţiei 21 Decembrie 1989. Cum presa naţională nu  mai constituie obiectul activităţii mele, în sprijinul revendicărilor revoluţionarilor, pun la dispoziţie blogul meu. Am totuşi o întrebare şi eu, pe care o adresez tuturor, atât comentatorilor cât şi autorităţilor statului român: cum a fost posibil ca timp de 20 de ani, dosarele acestea de crima, de crime impotriva umanităţii, de genocid, să nu-şi găsească nici un vinovat şi ele să fie şi acum, când sunt în drum spre CEDO, pe mâna unui comunist?

Stimate Domnule Prim-Ministru,
Asociatia 21 DECEMBRIE 1989 solicita demiterea de urgenta a subsecretarul de stat Razvan-Horatiu Radu, agentul guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO). Solicitarea este cauzata de incompetenta, reaua credinta si grava neglijenta pe care Razvan-Horatiu Radu le-a dovedit in legatura cu trimiterea Dosarului Revolutiei la CEDO.
Timp de 8 luni, Razvan-Horatiu Radu a impiedicat trimiterea dosarelor la CEDO, mintind opinia publica, dar si pe Presedintele Romaniei, Primul-ministru si pe Ministrul de Externe., punandu-se astfel in slujba gruparilor criminale din decembrie 1989. Demiterea sa ar fi un act de dreptate si un pas spre igienizarea interfetei Statului Roman cu institutiile europene.

Cu credinţa că nimic bun nu se poate construi pe crime fratricide ocultate, nejudecate şi necondamnate,
Consiliul Director al Asociatiei 21 DECEMBRIE 1989

10 comentarii

 1. Octavian said,

  Nasoale magarii.

 2. turnofftheglory said,

  Succes in demersul tau Andrei.

 3. Pataphyl said,

  Dă-i bice amice!

  Să știi că m-am uitat pe blogul E.U., sînt cîțiva oameni interesanți pe acolo, evident n-am avut răbdare să citesc toți kilometrii 🙂 da’ totuși…

 4. Betivul bioxicarbogazeificat said,

  Buna dimineata Andrei !
  Daca te-ai trezit trezeste-ti messul !

 5. Betivul bioxicarbogazeificat said,

 6. Betivul bioxicarbogazeificat said,

  @ Pataphyl
  Dom’ profesor,si la dumneavoastra s-au redus fondurile alocate salariilor din invatamant?
  Va mai permiteti fructe de mare?

 7. Betivul bioxicarbogazeificat said,

  Vad ca ma iei de prost : io scriu pe blogul tau si tu pe al Simonei…salut

 8. Betivul bioxicarbogazeificat said,

 9. Pataphyl said,

  @BB

  Ce fonduri? Nu știu ce-s alea… 🙂 Fructe de mare da, numai să fie făcute bine! Mă bucur să ne revedem, mai complicat acum, din două motive:

  a) Fusu’
  b) Banu’

 10. neamtu tiganu said,

  Andrei from USA permalink
  Io ma duc acum sa ma plictisesc pe plaja, ca e mai atractiv totusi. Recomand la fel.
  O precizare pentru neamtu’ tiganu, care zice ca a fost pe aici. Nici aici si nici unde in lume, in apropierea coastelor oceanului nu sunt tantari, pentru simplul motiv ca nu suporta aerul sarat si ca e briza permanent, prea puternica pentru aripioarele lor extrem de fragile. Sunt in schimb, niste musculitze extrem de mici, care rasar, ca ciupercile dupa ploaie, din iarba. Ele se cheam nevesee, probabil ca de la never see, adica nu se vad niciodata. Musca si ele cam ca tintarii, dar mai blind si cu efect mai scurt, dar numai daca stai dimineata devreme sau seara, pe iarba. Si numai dupa ploaie sau dupa ce iarba a fost stropita. Acestea sunt lucruri pe care oricine le invata aici in primele ore, iar daca spui ca te-au muscat tintarii pe plaja la Miami, inseamna ca ai venit cu ei de acasa in punga. Probabil ca sa nu simti marea diferenta. Mai inseamna si ca nu ai fost niciodata prin acele locuri sau denota idei antiamericane preconcepute, turnate de comunisti in creierele netede ala fanilor.
  ––––––––
  Concluzie, cine zice ca-n Florida sunt tintari e antiamerican, e comunist si are creier neted.

  Daca as fi stiut atunci cind eram si io calare pe basculante cine ma-nsoteste mai bine stateam dracu la TV.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: