O controversă importantă de pe blogul viitorului premier Elena Udrea

10/28/2009 at 1:12 PM (Uncategorized)

Dacă nu consideram extrem de importană elucidarea acestei probleme, dat fiind că în chestiune sunt implicaţii majore ale corupţiei din România, chestiuni importante care ţin de campania prezidenţială, nu dădeam curs acestui drept la replică, care nu-mi este adresat mie ci unui comentator de pe blogul Elenei Udrea. Cum materialele publicate de acesta, în principal nişte anchete de presă, despre unele situaţii de mare corupţie, actualizate cu date pe care nu le ştiam şi nu am cum să le verific, dar şi unele consideraţii foarte grave la adresa lui Celic, încerc să elucidez acest mister, aici. Toată lumea poate să citească pe http://elenaudrea.ro/blog anchetele lui Hamangia cât şi impresiile acestuia asupra lui Celic. El aprecia că Celic provine dintr-o leprozerie, din cel mai precar şi sărac sat al României, că este un calomniator, etc. Citiţi ce afirmă Celic, în dreptul său la replică, pe care nu sunt sigur că a încercat să-l posteze acolo unde trebuie şi că a fost refuzat. Dar o să verific şi vă ţin la curent. Îi rog pe toţi cei care au amănunte despre această situaţie să nu ezite să le publice şi recomand să fie citit cu atenţie, dreptul la replică de mai jos. Imaginea este trimisă de Celic şi pare să demonstreze că are dreptate în privinţa prosperităţii locurilor unde spune că s-a născut şi trăieşte, dacă, desigur, imaginea este chiar de acolo. 

Domnule Andrei,
Îmi pare rau si imi cer scuze ca folosesc aceasta cale dar nu am gasit o alta posibilitate de a-mi exprima indignarea si, in acelasi timp, ingrijorarea legata de expunerea in public a unor neadevaruri. Dvs. sunteti ziarist si stiti ce inseamna dreptul la replica. Am trimis acest drept pe adresa blogului Elena Udrea dar nu am primit niciun raspuns de la administrator. Despre ce este vorba, insa.
Am publicat cateva consideratii, asa cum m-am priceput eu, pe blogul EU, sub nick-ul Celic. Un alt nick, Hamangia, care , se pare, va este de al casei, altfel nu imi explic cat de usor publica pe acolo, si-a permis sa faca niste asertiuni adacadabrante, cel putin, despre persoana si locurile mele de bastina. As fi dorit sa se afle faptul ca locul in care m-am nascut, Eschibaba, nu este un sat cu 3 pescari, este una dintre cele mai bogate comune din Romania, este considerata capitala mondiala a machidonilor, in fiecare an are loc o intilnire a lor din toata lumea. In fiecare an participa si dl. Traian Basescu la aceasta manifestare. Ca un fapt divers, este o comuna care are echipa de fotbal in Divizia B, cu jucatori straini in componenta si un stadion cum nu au multe orase din tara. Eu locuiesc in localitatea Celic Dere, un fel de zona rezidentiala, un fel de Snagov, situata langa manastirea cu acelasi nume care nu are doar cateva chilii de calugari leprosi, acolo, cum spune sus numitul Hamangia, si este de maici, nu de calugari !!!!! Casele se insiruie pe marginea unui riu unic in Dobrogea , care este secat in cea mai mare parte a anului, dar cand se umfla, foarte rar, devine extrem de periculos. Celic Dere= riul de otel, in turca. De fapt, in sustinerea mea, va prezint o imagine de pe treptele manastirii, facuta acum o luna, se vad in dreapta chiliile maicutelor si in departare zona impadurita in care , putin mai jos, locuiesc si eu impreuna cu familia mea, de ceva vreme. Am fost nevoit sa imi construiesc aici o casa superba, cu gospodarie , pentru a fi mai aproape de locul de munca, RBDD, eu fiind de meserie biolog. Cat despre leprozerie , aceasta este in alta parte, nu are nicio legatura cu zona in care locuiesc eu, este la Tichilesti, nu am fost niciodata acolo, am impresia ca mai traiesc cativa batrani acolo, nu este ilegal sa ajungi, iar lepra, pentru cine nu stie, nu este gripa aviara !!! In niciun caz, in zona in care locuiesc eu, nu exista vreun bolnav sau bolnava de lepra, vreun cal;ugar sau „cateva barci”. Va multumesc si imi cer, inca o data, scuze !
P.S. Daca doriti, puteti publica acest drept la replica si pe blogul dvs. Va multumesc. Pebtru ca stiu ca sunteti un impatimit al pescuitului, va ofer si o fotografie facuta saptamana aceasta in Delta,
cu consideratie,
Celic

O imagine care pare sa adevereasc spusele lui Celic

35 comentarii

 1. turnofftheglory said,

  Imi scapa subiectul. E vorba de calomnie si patriotism local?
  Despre un admin zelos?

  • Andrei said,

   NU, este chiar o chestiune importanta. Nu faceam eu valuri pentru patriotism local sau un admin zelos. Este o chestiune de principii, de unele elemente care pot conduce la aprecierea favorabila sau negativa a unui om ce pare extrem de cult si bine documentat. Daca vrei si ai timp sa-ti bati capul, nu e greu sa urmaresti, in ultimele 2-3 zile cele scrise de Hamngia si de Celic, acolo. Unul spune despre celalalt ca provine dintr-o leprozerie si ca acolo sunt 3 case si o barca, iar toate celelalte materiale sunt foarte tari si il ataca pe Nastase et co, la nivel profesionist. Celalalt vine si precizeaza ca asta bate campii si incearca sa demonstreze asta. Eu nu am posibilitea de verificare, nu ii cunosc pe cei doi, dar stilul unuia dintre ei imi pare cunoscut. Repet, este bine si este util sa fie stabilit adevarul in chestiune.

 2. murfi said,

  ???
  asta e un gen nou de troll?

  n-are nici un sens povestea asta; nu este nici un celic sau hamangia pe blogul elenei udrea

  • Andrei said,

   Este, uite fac un UPDATE aici cu ultima lui postare, de la ora 8:44 PM, care este relevant. Este primul comentariu facut la postarea cu Geoana, dar mai sunt comentarii la cele doua postari anterioare. Daca nu au fost sterse. O sa verific.

   „Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică. În spatele lui Mircea Geoană stau două femei puternice, soţia şi soacra! Beneficiind de încurajările soţiei şi de presiunile soacrei, preşedintele PSD se străduieşte să scape de poreclă , prostanac, şi nu prea poate. Lumea nu uită aşa ceva. Iliescu a pus mult poxipol pe etichetă! Din fericire pentru Mircea Geoană, lumea uită alte chestii, poate mai grave. Uită, de pildă, banii pe care nu i-a putut justifica Mircea Geoană pentru perioada în care a fost ambasador în SUA. Chiar aşa, era o sumă frumuşică, demnă de o anchetă DNA! Iar dacă zvonurile despre o casă în Colorado se vor adeveri (în SUA informaţiile sînt ceva mai libere!), atunci chiar că va fi o problemă în campanie. O problemă care îl va măcina pe Geoană. Norocul lui e că are o soacră cu personalitate care nu-l va lăsa la greu! ! Se stie ca ea ar fi fost in SUA si ar fi trecut casa si conturile (a avut procura) pe numele unui nepot . Dar ,,serviciile” au adunat probe si asa a mai aparut un dosar care il stinjeneste pe ,,Pinocchio”… „

 3. lulu said,

  Andrei, ce usor ai fost pacalit.De ce ti place galceava asta de doi lei? Ai cazut prea usor intro capcanaaaaa, hihihihihi. Pacaaaaaaat. Numai bine.

 4. murfi said,

  scuzati; is io bou
  am cautat doar cu google 🙂

  • Andrei said,

   Nu esti. Aceasta postare o demonstreaza.

 5. Celic said,

  @turnofftheglory
  Stimata si draguta domnisoara,
  Din punctul meu de vedere, cred ca subiectul este inchis desi ar mai fi multe de spus si, poate, dreptul la replica mi-a fost refuzat intr-un gest absolut incalificabil. Iata despre ce postare este vorba, pentru a nu fi lasate lucrurile in coada de peste, pentru a fi informata corect si pentru a putea judeca cu propria dvs. gandire, neinfluentata de ceva ori cineva. Este vorba de o postare a unei doamne angajate a Institutului de la Magurele (dupa cum se recomanda intr-o postrae anterioara), mare fana a Elenei Udrea. Nu ca si eu nu as fi, dar veti vedea, ca aceasta le intrece pe toate. Pe toate celelalte postari, desigur.Ii multumesc d-lui Andrei, un adevarat reprezentant al breslei din care face parte. Iata despre ce este vorba
  „PER FRANKO ROYALES——-Hamangia says:
  26 October, 2009 at 11:01 pm
  Azi am sunat primaru din Stejaru Tulcea , un tip de treaba , dumitru Enache… L-am intrebat ce este ,, Celic Dere” si mi-a zis ca o manastire, biserica unde stau leprosii…. citind despre acest ,,calic” ca ar fi de acolo, trebuie sa va solicit sa purtati manusi de protectie cind tastati ca asta are microbu si il poate transmite …el singur zice ca e de la leprozerie….cica a fugit din Galati … il dam in urmarire generala …il gasim la un prieten al lui la ,,gazari”(nu gaozari) …..ce ti-e cu paranoia …. in eschibaba sunt 6 barci pescaresti si 3 colibe de machedoni , una a ciobanului, alta a vacarului si ultima a pescarului.. unde s-o fi nascut ,,calic’ asta?? Aflam maine cite spirochete are .. o seara buna …
  sa nu imi luati pensia ….
  ========================
  Cu aceasta, sper ca subiectul este inchis. Ramane sa apreciati dvs. O zi buna va doresc., Celic

 6. puiu said,

  Andrei …mai pune odata telefonul tau …vrau sa te sun …poti ?

  • Andrei said,

   706 313 0745 Cu prefixul 1 pentru America

 7. turnofftheglory said,

  Imi scapa. Sincer. Poate pentru ca sunt blonda. Incerc cu ochelari. 🙂

 8. civiq said,

  OK.
  Din cele de mai sus rezultă că Celic a fost luat aiurea în băşcălie de un ignorant pe subiectul cu pricina.

  Asta poate presupune că TOT ce a mai produs respectivul „calomniator”, cu osebire la adresa Lui Geoană au Năstase, este probabil fals.

  Dar presupunerea nu înseamnă mai nimic fără informaţii complementare.

  Personal nu iau mai deloc în seamă „dezvăluirile” din virtula decât, eventual, ca punct de plecare. Prisma prin care judec calitatea oamenilor este formată de regulă de acţiuni publice, neinterpretabile (precum refuzul Parlamentului de a permite justiţiei anchetarea, dacă vrei) şi din evoluţii video la care îmi fac propriile impresii.

  Prin urmare, subiectul e mai mult decât colateral după părerea mea, dacă avem în vedere ce meci se joacă pe stadion la momentul ăsta.

  Celălalt aspect, al dreptului la replică, e într-adevăr jenant pentru blogul blondei. Îi scade punctajul 😀

  Dar dacă iei în calcul cum stă în clasamanetul general faţă de bloagele ceorlalţi oameni politici, are de unde.

  • Andrei said,

   Este un punct de vedere si o parere de bun simt, ce spui tu aici. Eu speram sa-si dea cu parerea si altii care ii cunosc pe cei doi, care au date certe si concrete. Ca nu e acelasi lucru daca Geoana si Nastase sunt acuzati ca sunt infractori, ca sunt sau nu, cu adevarat infractori, iar orice suspiciune a autorului acuzatiilor, se transmite, poate justificat, poate nu, asupra subiectelor in discutie. Recent, Hamangia s-a declarat ca este o femeie de 67 de ani si ceva imi suna fals in aceasta autocaracterizare.

 9. lulu said,

  Andrei tu nu stii fff multe …trecute 🙂 ehe. Iti place sa te implici, dar mai conteaza si cum. Cunosc meseria de ziarist :)….Du te in arhiva noastra si la prietenul meu Balbeck si vei vedea conexiunea…..Nastyboy- el este peste tot in toate si in toti- inteligent nimic de zis. Apreciez discretia si nu barfa sau implicarea acolo unde nu e treaba mea, a ta, sau a altora…..Dar, fiind campanie mai greseste omu’ asa in general…..pricepi tu ce vreau sa spun…..

 10. Celic said,

  Si, ca un post-post-scriptum, va ofer, cu scuzele de rigoare ca dau o amploare prea mare acestui fapt iresponsabil, dar pentru ca machidonii sunt oameni drepti, buni dar si neiertatori si mandri, va ofer acest link, sa vedeti cum a fost primit, recent, dl. presedinte Basescu in Eschibaba, acel sat cu „3 colibe de machedoni”, de curand, la zilele armanesti de pretutindeni. Sa stiti, ca un fapt divers, d-le Andrei, ca multi stejareni nu il vor vota pe dl. Traian Basescu dar respecta Romania si institutiile sale. Iar dl. presedinte este una dintre cele mai inalte institutii ale acestei tari. Asadar, iata o mostra de ospitalitate frateasca, machidoneasca:
  http://vodpod.com/watch/2277888-traian-basescu-la-dzalili-a-culturaljei-armaneasca-eschibaba-stejaru-jud-tulcea

 11. lulu said,

  Andrei dovada…..te ajutai eu hihihihhihii

  1.

  Am fost solicitat sa intru pe blogul EU ca cica ma pomeneste unul, Ionhut, un prieten. Am facut o ancheta si iata ce am aflat.Bai, balbeck, cred ca o sa apara de doua ori mesajul asta, dementul ala de asa zis nepot al lui Iosif Dragan , care inca are drept sa treaca de moderare pe blogul EU, a postat ieri, sub nick HAMANGIA, date personale despre Ionhut si Puiu. Dupa ce si-a dat seama ce prostie a facut, probabil, Madalina i-a sters mesajul. Bolnavul asta psihic care isi zice cristi, nepot de mare barosan, care are pete pe creier, i-a cam facut de panarama pe IonHut si Puiu. Te rog sa le transmiti ca bolnavul psihic HAMANGIA este Cristi, pritenul EU, si nu Nastyboy. Eu nu am avut nimic cu Puiu, chiar mi-a fost simpatic, iar cu Argus pot sa ma intilnesc in Iasi, daca vreau, am rude acolo, si trec lunar dar nu mai ma intereseaza deloc ce face si spune, imi este indiferent. Nu mai am nicio treaba cu politica. Oricum nu aveam nici anul trecut, jucam un rol , doar hahahaha .Daca vrei sa ne vedem, lasa mesaje pe blog, vor ajunge la mine, desi sunt foarte ocupat acum, stii tu de ce. Daca am promis ca dau o bere, dau o naveta, desigur. Ai grija cu fiscul asta , tine-ti legat catelul bine ca astia ti-l iau cu lant cu tot. Vezi sa nu treci prin Paulis ca te intalnesti cu dementul.hahahahaha

  Comentariu�Comentarii de Nastyboy | 2009/10/27 | Răspunde
  2.

  Nu il mai provoca.Pe urma iar o sa vina Cristi sa se laude cu terenurile lui aride,cu strutii lui slabi si lihniti de foame,cu hergheliile lui paradite,cu grajdurile lui smulse de Emma,cu hotelurile lui daramate de marea mediterana,etc.

  Comentariu�Comentarii de balbeck | 2009/10/27 | Răspunde
  3.

  Balbeck, nu cred ca mai vine ca s-o fi saturat si Madalina de aberatiile lui, tu nu stii cum vorbea cu fetele alea ?Eu nu ma luam de el daca nu ma provoca si nu mintea in asemenea hal, adica noi eram niste cocalari de Voluntari, utzupani de la Cuca Macaii si el jmecher de Splai, oricum e incercuit, cam da aiurea din piocioare, hahahahahaha Papagalu’ nici macar nu stie sa isi schimbe scrisul pe net cand isi schimba nick-ul. Tu vezi cat de greu ai reintrat pe blog, el a postat imediat, a vrut sa il pacaleasca pe Ionhut dar nu a tinut…Cred ca o sa ii puna pielea pe bat Argus, de acum, hahahahahaha Adica, vezi Doamne, a vrut sa il imbarlige pe argus impotriva mea, ca eu nu pot sa il bag in ma-sa , in direct, daca vreau, dar nu mai ma intereseaza, ba chiar am impresia ca s-a destupat bine, Argus asta, fata de anul trecut, dar pe al;de Udrea ii deranjeaza…Si s-a bagat papagalul cu aripi verzi sa apere onoarea d-nei proprietare de bloc intre blocuri hahahahhaha hai sa fim sanatosi, ca apare papagalul de Hamangia si pe aici, imediat, Vezi, te rog sa ii spui lui Argus ca eu nu vorbesc cu el…Si lui Puiu…Sal

  Comentariu�Comentarii de Nastyboy | 2009/10/27 | Răspunde
  *

  Am intrat greu pentru ca nu am mai bagat clone,dar de intrat am intrat.Am bagat mii de clone la elena udrea

  Comentariu�Comentarii de balbeck | 2009/10/27 | Răspunde
  4.

  Dementul intră cand vrea, in schimb…hahahahah Si-o face cu mana lui. Cand are crize, mai baga cate-o manevra, dar el nu stie ca la lista aia de dusmani grei pe care ii are si din cauza carora a facut si congestie, s-au mai adaugat cativa hahahahahaha…ai zis ca imi zici faza cu Emma si nu mi-ai zis-o ca eu nu dadeam doi bani pe aberatiile lui, hahahahaha

  Comentariu�Comentarii de Nastyboy | 2009/10/27 | Răspunde
  5.

  Emma a fost o tornada prin SUA.A distrus multe grajduri,acoperisuri,a facut pagube foarte mari.Parca au fost si morti.Nu mai stiu.

  Comentariu�Comentarii de balbeck | 2009/10/27 | Răspunde
  6.

  Aha, asta e mai rau decat Emma aia, inseamna ahahahahaha

  Comentariu�Comentarii de Nastyboy | 2009/10/27 | Răspunde

 12. lulu said,

  Daca tii cu adevarat cu noi pdl dna EU si dl Basescu, ai vedea ca te au prins, asta au dorit…mai are 30 -40 de clone….. Fac acest lucru deoarece nu vreau sa te pierdem. 🙂

 13. balbone...... said,

  http://www.altphel.ro/index.php?id=67 Incepeti de aici …
  omul numit Celic (clona) se da drept asta , vezi confirmare la blog ..http://petruandrei.wordpress.com/http://nastyb0y.wordpress.com/ ori e biolog ori …..

  trebuie sa intelegi ca este vorba de infractori care cauta razbunare pe orice varianta ., daca iti trimit mesajele lui catre Elena , de amenintare , care nu au fost prezentate pt ca este optiunea ei dar este monitorizat nonstop, intelegi ca esti manipulat .. va intra la tine ca la alte zeci de bloguri cu zeci de clone si nu te vei prinde pt ca are abilitati ..in arhiva asta http://petruandrei.wordpress.com/ vei gasi minciuna unde spune ca ,,acum plec de la mare si ajung la 5 in Galati unde locuiesc ” .. si apoi gasesti ca locuieste in Braila , Iasi, Ploiesti etc este un sociopat periculos si de aceea a fost banat peste tot , sufera de personalitate multipla
  .. ca sa nu iti incarcu blogul cu clone , citeste in particular si sterge acest mesaj .. normal ca nu tot ce pare, este ……o seara buna sau ce-o fi la tine …

 14. Celic said,

  As mai fi vrut sa spun ceva, sper ca ati urmarit acest videoclip. S-a spus pe aici ca ce este cu aceasta postare a d-lui Andrei, ce importanta are ea ?Priviti atent inca o data acest video clip. Dl. presedinte spune:”As vrea sa stiti foarte bine ca stiu unde am venit”. La un moment dat, mana operatorului il atinge pe umar pe dl. presedinte al Riomaniei. Intrebare de 10 puncte: Cate degete are acea mana ?. Credeti ca dl. presedinte nu stie ce inseamna boala numita „lepra ?Si pe unde sunt leprosii Romaniei ? Nu ar fi un pericol major pentru siguranta nationala daca leprosii ar fi in libertate ?Si chiar daca ar fi, numai cine nu stie cum se transmite aceasta boala poate face asemenea asertiuni absolut tresponsabile si abominabile. Iata de ce consider, si am uitat sa relev acest lucru din cauza unui sentiment de lehamite, jena si deranj profunde, ca postarea d-lui Andrei este importanta, nu atat pentru mine cat pentru adevar, ba chiar si pentru un interes major pe care nu as dori sa il aduc aici in discutie, si ii multumesc inca o data. Cu respect, Celic

 15. echinbaba said,

  Ca sa intelegi… Florin Mihai= balbek=nastyboy-celic=etcetcetc .. noi cei care stim ne facem ca nu, ca sa mai avem dialog pe blog …are 14 bloguri, sta acasa linga Ploiesti , com Paulis , are spatii inchiriate si traieste de aici , are sotia din Iasi , rude sau prieteni din zonele care le vehiculeaza, un copil etc etc . ai mult material de studiat ca sa intri in real .. cei mai vechi, Puiu, Ionhut (fost Argus), Lulu, Sivia, stiu realitatea .. in martie , aprilie , mai, anu trecut gasesti raspunsul … Madalina este o tipa deosebita ,inteligenta , profesionista , corecta , serioasa si a stiut sa gestioneze toate clinciurile si am fost banati pe rind toti in timp ..

 16. Pataphyl said,

  păi chiar trebuie să comentez?

  • Andrei said,

   Pa asta ultima poti sa o sari. De sus, pina aici, ma intereseaza pe mine. Asta e o mostra de arta in domeniu si o pastrez pentru istorie. Si pentru generatiile viitoare, ca sa nu mai spun ca romanii e cei mai destepti si cultivati din lume. Da cred ca ai priceput tu ce trebuie sa analizezi si comentezi. Am vrut sa fac un back up si la Simona, pentru mai multa siguranta, dar nu am gasit o forma interogativa, ca sa fiu on topic. Nu mergea, fara sa fie interpretat defectuos sa intreb, Simona ai zis ca raspunzi la orice, deci, ce parere ai tu despre acest comentariu? Da poate sa faca asta aici, daca vrea neaparat si termina repede cu raspunsurile de la ea. Noapte buna, maine ai treaba.

 17. Radu Humor said,

  Nu stiu cum dracu am ajuns aici la tine( apropos,pe unde-i, sau care-i @Dracu ), dar vreau sa-ti spun, daca tot am intrat ca tot m-am „ales: cu ceva:
  Am aflat ca va veni un „moment al platilor” 🙄 si ca ar fi bine sa vedem ce postam, ca de, nimic nu ramane nepedepsit :mrgreen: , dupa ce Dictachiorul isi vede si visul asta macar, cu un ochi.
  Si inca ceva, am impresia ca tipul care va-njura este @Simona Tache, pentru ca am citit mai ieri ceva acolo de mi-a intors ziua pe dos.
  Dar asa-mi trebuie daca ma bag dupa toate gardurile….

  • Andrei said,

   Bine ai venit. Nu, tipul nu e Simona Tache, ea e o femeie misto, dar daca te iei dupa impresii false nu poti sa ajungi la concluzii corecte. Daca nu-ti place pe aici, iti recomand cu caldura, Adrian Nastase, Crin, etc. Da la ei se inchide repede pravalia, mai au o luna si ceva si e cu moderare si chestii d’astea plicticoase.

 18. Celic said,

  Domnule Andrei,
  Am revenit astazi pe blogul dvs. si am ramas siderat de ce am citit pe aici. Nu stiu ce sa mai zic. Nu inteleg de unde atita minciuna si inversunare. Si nu este deloc de ris. Cineva cred ca si-a dat seama de gravitatea faptelor si incearca ceva dar nu stiu ce. Ma gindesc la un lucru. Eu nu sunt specialist in manuirea aparatelor foto si a camerei. Dvs. va puteti da seama mai bine.Le folosesc pentru fisele mele de observatii.Ca sa va lamuriti definitiv, stiu ca imaginile cuprind in ele niste date care nu pot fi modificate.Tineti cont de ceea ce v-am spus si decriptati imaginile, cred ca e simplu acolo, la dvs. Folosesc un Panasonic Lumix si mini dv tot Panasonic.Aflati datele tehnice si de timing. Mai multe, nu stiu ce sa va spun. Sunt impresionat de aceste fabulatii. Daca veti dori sa ne vizitati, va astept oricand, chiar si iarna, la o raita prin RBDD. Masa si casa sint asigurate in orice perioada. Va doresc multa sanatate si sa auzim de bine. Cu consideratie, Celic

  • Andrei said,

   Prietene, aici in America nu exista, decat foarte rar posibilitatea sa gresesti de doua ori. Mai ai o sansa, totusi dar sper sa nu o ratezi, ca e ultima.

 19. Bibliotecaru said,

  @ Maryland Andrei

  Domnule Andrei,

  Eu am spus că nu mai scriu pe blogul doamnei Udrea până după stabilirea câştigătorului alegerilor prezidenţiale. Ştiţi asta şi profitaţi ca să mă înjuraţi pe acolo în gura mare, alături de doamna silverstar… Ei bine nu am să vă răspund acolo, am să o fac aici:

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2009/10/principii-pentru-tonti.html

  Nu ştiu eu cât de bun ziarist sunteţi, nu ştiu eu cât de iubit sunteţi de milioanele de cititorii pe care îi aveţi, pentru mine însă sunteţi un om foarte mic… atât de mic încât sunteţi de nimic.

  Să fiţi sănătos, vă doresc.

 20. argus said,

  Pe ultima suta de metri insa, Carmen Cotrutz, Paula Vornicu si Ion Hutanu au renuntat sa mai candideze la Camera Deputatilor, orientindu-se spre Senat. La acestia s-a adaugat si inspectorul-sef al Inspectoratului Scolar Judetean, Mihai Dumitriu, in acelasi timp si consilier judetean

  Lista PSD pentru Consiliul Local:

  1. Gheorghe Nichita
  2. Constantin Simirad
  3. Constantin Neculau

  25. Laurentiu Dragomir
  26. Ion Hutanu

  Solcanu a fost atacat de Hutanu

  Conferinta judeteana a PSD Iasi, desfasurata, la Teatrul National, a avut un final previzibil

  Interesant este faptul ca presedintele actual a avut totusi un contracandidat la sefia PSD Iasi. Ion Hutanu, un presedinte de organizatie de cartier a municipiului Iasi, a iesit la bataie impotriva lui Solcanu, „de dragul competitiei”. Din cei 317 delegati prezenti la Conferinta, 40 au votat cu Hutanu, 270 cu Solcanu, iar 7 voturi au fost anulate. Poate ca scorul lui Hutanu ar fi fost mai bun, daca pesedistul ar fi avut un discurs coerent. Initial, s-a plins de faptul ca a fost impiedicat sa candideze, iar dupa ce a pierdut a tipat ca l-a deranjat cu declaratiile sale despre imbogatitii din filiala, toti acestia fiind chiar „oamenii lui Solcanu”. Totusi, Hutanu s-a ferit sa pomeneasca vreun nume. Hutanu a fost foarte suparat de faptul ca tupeul sau de a-l contracara pe Solcanu s-a soldat cu excluderea de pe lista delegatilor la Congresul PSD de peste circa doua saptamini.
  Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie – Anca Alexandrescu
  vad ca mi se solicita un drept la replica-pt a da o replica cuiva ar trebui sa fim cel putin egali-adica eu si cu acest ion hutanu,fost turnator in armata …
  http://www.ancaalexandrescu.ro/…/ce-ti-doresc-eu-tie-dulce-romanie/

  1.
  frank zapa[king] Decembrie 20th, 2008 la 1:08 pm 27

  BUNA ZIUA-doamna anca,acum in ultimul wek-end inainte de craciun.
  si pt. ca vin sarbatorile comentariul meu va fi calm si sincer.
  observa ca AMICUL OVIDIU-o tine langa,ameninta,scuipa ca MOTANUL TOM,dupa care cu codita intre picioare o da la intors….

 21. FRANK ZAPA[KING] said,

  salut andrei,uite ca m-am grabit sa intru,sa inteleg ce ar trebui sa comentez ,nu-mi dau seama in acest moment.
  despre ionhut?nu cred ca mai este cazul,omul se prezinta singur,isi creioneaza singur portretul socio-politic.
  atitudinea lui este sugestiva,si ilustrativa pt un om agatat ,de cirligul lumii comuniste.
  din punctul meu de vedere,pot spune fara nici o indoiala-este inofesinv,pt ca cei ca el,cei care gindesc in tiparul lui,sunt pe zi ce trece tot mai putini,chiar daca,cei citiva tineri intrati in PSD,ii copiaza ,ba as putea spune ca in unele cazuri[vezi ponta si banicioiu] ei sunt mai catolici.
  faptul ca ii tai calea ori de cite ori derapeaza si ma ataca se datoreaza faptului ca inghit cu greutate rautatile unui fost caprar cu scoala facuta in regimul comunist dupa canaoanele comuniste-recurtarea in scolile de ofiteri se facea dupa un singur criteriu-SA FII O CIRPA.

 22. Nemo said,

  ha, what was that? :mrgreen:
  a adus ceva trafic, in schimb 🙂

 23. Nemo said,

  si de ce-mi intra comentariile in ordinea asta? cred ca Elena Udrea e de vina… 🙄

 24. Argus said,

  Cum si-a inceput calatoria in blogosfera schizofrenia …

  Intamplari adevarate :Nastyboy al III-lea si Macacii

  Scrie un subiect nou Răspunde la subiect Pagina 1 din 1
  [ 1 mesaj ]
  Versiune printabilă Subiectul anterior | Următorul subiect
  Autor Mesaj
  nastyboy
  Subiectul mesajului: Intamplari adevarate :Nastyboy al III-lea si Macacii
  MesajScris: Mie Noi 28, 2007 1:10 pm

  Membru din: Sâm Sep 22, 2007 1:57 pm
  Mesaje: 2
  Ieri, Gradina Zoologica – Bucuresti, Baneasa.
  Un jaguar scapa din imprejmuire , ucide pe loc un caine comunitar care ,in naivitatea lui , credea ca are de a face cu o pisica bine hranita, si pleaca la plimbare pe aleile gradinii. A fost ultima lui plimbare in libertate.
  ——————
  Anul acesta, o alta Gradina Zoologica..
  O ingrijitoare vopsea , tacticos, gratiile de la cusca leilor. Cred ca va imaginati ce s-a intamplat mai departe…Nici chiar asa. Leul, enervat de gesturile femeii, considerandu-le drept un afront adus maretiei sale, se repezi la mana femeii si o musca, nu stiu daca la fel de tacticos. In orice caz, medicii de la Spitalul de Urgenta au dat dovada de profesionalism si au salvat viata sarmanei ingrijitoare.
  ——————–
  Aceeasi Gradina Zoo, cativa ani in urma.
  Era o zi torida de vara .Nepotul meu dupa frate, sa-i zicem Nastyboy al 3-lea, satul de atatea desene animate cu Tom si Jerry sau tocmai din cauza lor, se hotari sa viziteze, impreuna cu bunicul sau, gradina zoologica din localitatea de domiciliu. Cel mai mult ii placeau maimutele. Ajuns in dreptul custii macacilor, rudele noastre primate, micutul nastyboy demonstreaza din plin ca aschia nu sare departe de trunchiul familiei. Mai intai interpreteaza cu talent o scena de pantomima cu tematica
  obscura, vizionata in prealabil pe terenul de joaca din spatele blocului ,in fata maimuticii care se delecta, agatata de o creanga , cu o banana expirata . Vazand ca nu este bagat in seama, micutul nastyboy incepu sa arunce cu pietricele in prietenul nostru comun dar nu si domestic. Bunicul, pe faza, il puse imediat la punct. Maimuta, de uimire sau de emotie, scapa banana din mana. Cu totii stim de ce sunt in stare maimutele. Nu toti stiti , in schimb, de ce este in stare nepotul meu. Vazand ca macacul a scapat banana pe jos, nastyboy se puse pe ras si scos limba la
  maimuta, de se zburlira penele cocostarcilor de pe lacul improvizat din apropiere. Dar asta nu a fost tot. Vazand ca nepotul meu nu inceteaza cu sicanele, maimutica se enerva in asa hal incat deschise usa de la cusca , ii sari in spate nepotului dupa frate si il musca de ceafa, dupa care intra la loc si isi recupera ,tacticos, banana. Ce a urmat, cred ca va puteti inchipui. Televiziunile, gazetele locale s-au batut pentru a relata in exclusivitate extraordinarul eveniment pentru unii, de inteles
  pentru mine. Nepotul a trebuit sa faca o groaza de analize si injectii si nu a mai intrat nici pana in ziua de azi la ZOO. Nu se mai uita nici la Tom si Jerry, macar.
  ————
  M o r a l a. Sfaturi pentru pusti, tineri si bunici. Niciodata, dar niciodata, oricat de suparati veti fi pe cineva, sa nu ii blestemati cu : “Muscate-ar maimuta!”, “Alergate-ar jaguaru’ !”,”Sfasiate-ar leul !” sau , Doamne fereste: “Mancate-ar crocodilu’ !”. S-ar putea indeplini. Cat despre mine, intotdeauna m-am purtat frumos cu nepotul meu.
  Odata, cand mi-a pus plastilina in par si ma tragea vartos de urechi, i-am spus in gluma: “Ba tu esti maimuta !”.
  Dar a scapat.

 25. Argus said,

  aici ai initialele lui …
  #
  Spunea nastyboy, la September 15th, 2009 at 11:43 am

  Stimate Mihai, îmi vine să plâng…Apropo de Ziua Mamei mele. S-ar putea să nu o mai prind, dacă laşi discuţiile libere. S-ar putea să mă trezesc vorbind despre Consiliul Local Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş în relaţie cu Iancu Marian şi bugetul clubului respectiv (despre bugetul firmelor lui Iancu nu avem detalii, să zicem, însă marele investitor ne dezvăluie că are grandioase afaceri prin Elveţia drept pentru care tribunalele de acolo s-ar putea să ii facă dreptate chiar si când nu va fi cazul). Ba, chiar, nu am avut ce face şi ţi-am zis bancul cu elefantul cool care dorea sa facă bungee-jumping cu vulturii. Iată de ce este posibil să nu mai ajung să mai prind această zi.importantă pentru mine şi Mama mea….Ţie îţi convine. Ai atâţia boscheti în jurul Casei Presei că nu te gaseşte Iancu nici cu GPS-ul ori elicopterul de la firmele cu afaceri şi influenţă în Elveţia. Pe mine mă poate dibui mai uşor, sunt în câmp deschis… Spre binele meu, dar şi al vostru, te rog, moderează si, eventual, în interesul vieţii, bagă dilitu 🙂 Sănătate şi viaţă lungă !, P.B.

 26. Argus said,

  Acelasi text identic il gasesti dupa un an si jumatate , adica acum citeva zile pe blogul Balbeck.
  kondiakov says:
  2 April, 2008 at 12:18 pm

  @BALBECK
  Ioan Niculaie nu este nici hot nici talhar.Este prietenul meu cel mai bun in viata.Astept sa treaca summit-ul sa plec ,asa cum iti spuneam mai devreme,in Kenia la vanatoare de maimute cu fundul rosu.
  Carnea de maimuta cu fundul rosu este o delicatesa :dupa fezandare se…arunca in groapa cu…lei.
  Nu ma mai pomeniti ca…sughit:hac!

 27. Argus said,

  isis says:
  2 April, 2008 at 6:27 pm

  @kondiakov
  Esti un teribil de prost agitator .Cine te plateste?
  Esti ingamfat si lipsit de cultura,te cunosc ca pe un cal breaz.
  Argus says:
  2 April, 2008 at 7:46 pm

  @Isis
  nevasta-ta mai lucreaza la dir. penitenciarelor ? Daca da, spune-i sa te tina o saptamana la beci, poate te limpezesti.Si sa-i sarute mana lui Mosneagu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: