SONDAJ – UN MARE ŞI HOTĂRÂT NU GEOANĂ

11/28/2009 at 1:37 PM (Uncategorized) (, , , , , )

Nu cred că mai e cazul să mai susţin motivele pentru care nu e bine să-l votaţi pe încă liderul PSD, Mircea Geoană. El este la ora actuală cel mai accesibil personaj prin care programul şi ideologia comunistă a lui Ion Iliescu, a celor care au practicat poliţia politică, a nomenclaturii comuniste şi urmaşilor acesteia, să supravieţuiască. Dacă doriţi un viitor liber, demn, modern şi prosper, o societate românească total restructurată, votaţi Traian Băsescu. Până pe 6 Decembrie, vă ofer posibilitatea să vă antrenaţi aici, participând la un sondaj de opinie, liber.

78 comentarii

  1. lulu said,

    Am votat inteligent NU GEOANA-PROSTANACUL 😦

    • PNL said,

      Vreau sa vad si eu filmul asta cu Geaoana, Eu, tu si Ovidiu Vantu, produs in 2009! Spuneti-mi unde pot sa-l vad!

  2. mama_lu_dracu said,

    no way

  3. Catalin Bimbea said,

    Din gresala acum 5 ani am votat un marinar jegos , acum votez Geoana .

    • Andrei said,

      Asta chiar e o greseala, dar e treaba ta. Tu o sa platesti.

    • Kalan said,

      Subscriu aceeasi greseala am facut-o si eu. Deci votezez GEOANA

  4. Catalin Bimbea said,

    America de azi = URSS cu Stalin cu tot ! Voi vorbiti de comunism ?

  5. Catalin Bimbea said,

    supravegherea comunicatiilor, restringerea drepturilor cetatenesti, cipuri……….Cine mai crede in ” american dream ” ? Mai bine vezi ce vorbesti la telefon sa nu te trezesti cu KGB, pardon CIA in dormitor. De Romania va avea Geoana grija din 6 decembrie ,tu sa-ti pazesti tara de adoptie. O.K ?

    kgb

    • anarchix said,

      Amice, esti imbecil!

      Se vede clar de unde esti din moment ce ai inceput cu aberatii de genul asta!

      Fuck off and have a slow and painful death, you low-life mother-fuckin’-commie!

      Voi ati siluit Romania in toate chipurile! Sper sa va puna Base pielea la saramura la propriu, cel putin asa sa-si castige pe bune renumele de mare dictator!

      Si nu mai minti ca ai votat cu Base acum 5 ani. Dupa ideile expuse, mananci rahat! Take a hike, postac de doi lei!

      • Andrei said,

        Initial am citit comentariul in alta parte si credeam ca pe mine ma injuri atit de sarguincios. Acum m-am linistit si lamurit. Ai dreptate, dar aici se respecta dreptul la libera exprimare si la libera opinie. Numai din conflicte ies marile idei. Deci, cat mai multa mue, astora, dupa parerea mea.

        • anarchix said,

          Doamne-fereste! cum sa te injur?!?! De ce?

          Cat priveste marile idei… N-as merge asa departe. CAnd mergi pe linia asta, pornesti de la premiza ca Geoana si ai lui au ceva de oferit in comparatie cu Basescu.
          😉

          Go Base!

      • Catalin Bimbea said,

        Vocabular de PD-L . Voi vreti sa conduceti Romania ? Ce sa zic, aveti un exemplu demn de urmat: Basescu .Va credeti al bodega in port ?Nu cred ca Geoana va fi cu mult mai bun,dar macat are fata de presedinte nu de aurolac. Macar nu va bate copii,nu va folosii expresii de genul;”tiganca inputita”,”pasarica”,”gaozari”,etc.
        Ce vrea sa faca Basescu? Sa conduca singur cu ai lui? Cu Geoana ne intoarcem cu 5 ani in urma ,cu Basescu 20! Pe 22 noiembrie am votat Crin Antonescu, am sperat intr-o minune, acum votez Geoana pentru ca TREBUIE ! Nu-mi plac Vintu,Patriciu,Iliescu,Nastase,dar nici cu Udrea,Videanu,EBA,etc.Toti au furat ,toti au contribuit la distrugerea Romaniei,dar cu Basescu nu mai vreau,NU MAI POT !
        Nu am injurat ,am spus ce cred si atit.Acum 5 ani chiar am votat Basescu. Pacat!

        • monica said,

          iti place tovule ce-i la Timisoara?Voi credeti ca va mai merge ca pe vremea lui iliescu?Cum a calcat picior de comunist acolo s-au si adunat timisorenii in piata.
          ti s-a urat cu binele,fiu de prostanac ce esti.tu du-te si voteaza cu PROSTANACU ‘vandut RUSILOR.

          Votati BASESCU! Este singurul care-n consiliul europei i-a plesnit-o unui ziarist rus,zicandu-i :poporul roman nu v-a permis sa stati in Romania si voi totusi ati stat 50 ani !

      • Catalin Bimbea said,

        Incearca sa intelegi mai mult decat poate Guta la Taraf TV ridicind ode lui Basascu. Oricum la voi PD-L ,nevertebratele au rezervate locuri in fata.Nu te injur pentru ca nu pot cobori la nivele atit de joase si pentru inteleg disperarea in care va scufundati odata cu corabia lui Basescu.Jalnic capitan,jegos echipaj,urita flota. Pardon flota nu mai avem.

        • Pataphyl said,

          Cum îți permiți dobitoc & răspîndac sinistru să te bagi cu copitele într-o casă care nu-i a ta, crezi că merită balele pe care le împrăștii firfiricii ăia pe care-i iei? După ce vor pierde îți vor da un șut în cur și poate-n flașneta aia stricată ce-o porți în loc de gură, dacă vor cîștiga, îți vor da același șut peste gură zicîndu-ți „acum taci, mai vii cînd te chemăm noi, ia-ți 30 de bănuți și valea”. De unde moaș-ta ai dedus măi bimbirică că (cacofonie intenționată) aici sîntr pedeliști, idiotule. Mie nici nu-mi place de partidul ăsta, dar mai mult ca orice detest păduchi ca tine acuzînd lipsa de pestiicide, nu-i de vină criza mondială insecto. Marș la maidanezul tău să-ți dea banii și cară-te.

        • Andrei said,

          Pata
          Daca oamenii atita stiu, atita pot, atita fac. Nu poti sa-i omori, dar poti sa le lasi comentariul ca sa se rusineze singuri. Unul de pe ziare.com a injurat infiorator si pe urma se ruga de mine ca sa ii sterg postarile ca ii e rusine ce a facut. A postat si aici si in caseta de acolo. Omul a inteles sincer si s-a scuzat. Am ineles ca traieste prin Washington DC. Ei, cand injura sau sunt obraznici se consuma, se enerveaza, se agita, dar pe mine asta nu ma atinge. Asa ca ii las in pace si incurajez adevarata libertate de expresie. Numai din conflicte, ies marile idei. Asa ca nu ne costa nimic sa incercam. Parerea mea. Dar tu pe la Simona de ce apari asa de rar? Probleme? Sper ca nu.

  6. lulu said,

    Ai grija ce vorbesti la tine pe blog, ca ti-o iei imediat. Gata cu domnule, ai inteles? Tov. Andrei, pai ce e aici? 🙂 Uite ce corectie ai primit de la tov. rosiori. American KGB-ist care esti, vino in tara sa vezi democatie, care este 🙂

    • Catalin Bimbea said,

      Sa raminem cu Basescu pentru noi si noi „SUCCESURI” ? Sa ne conduca EBA , Nuti, Boc ? Mai bine Geoana !

  7. Riddick said,

    Andriuşka, NICI GÂND, Băsescu all the way !

  8. Pataphyl said,

    Văzusem una nostimă pe un blog: „De la președinte jucător la președinte cu însoțitor?”

    NO WAY!

  9. elisa said,

    Sunt Maria de pe ziare.com si vreau sa-ti multumesc pentru sprijinul moral pe care mi l-ai daruit, pentru a doua oara.
    Am revenit pe forum, desi am suferit foarte tare ca in Romania mea, la 20 de ani de la o revolutie anticomunista, fostii activisi si propagandisti comunisti m-au haituit la fel ca in dictatura comunista.
    Votez Basescu, indifirent de ce manipulari mai nascocesc oligarhii comunisto-securisti ingroziti de spaima de a ajunge cu procesele la judecata pe fond, intr-o justitie reformata, in care CSM nu va mai putea bloca dosarele marilor corupti pana la prescriere.
    Romania, ar trebui sa fie IMUNA la manipulare, pentru ca a fost „vaccinata” impotriva acestui virus. „Manipularea” este un virus care isi schimba continuu „fata”, functie de societatea pe care trebuie sa o deturneze.
    INVENTAR DE MANIPULARI ALE ROMANILOR
    1. Ceausescu a fost asasinat la comanda politica, de catre noua putere „veche”, care trebuia sa se instaleze la Bucuresti imediat dupa revolutia din 22 decembrie 1989.
    Noi, romanii entuziasmati ca scapam de dictatura, comunism si paseam in democratia statelor europene, eram hotarati sa mergem pana la capat, chiar cu pretul vietii! De aceea trebuia sa fim „manipulati”! Manipulatorul Sef, Iliescu a mascat „lovitura de stat – asasinarea lui Ceausecu”, cu o REVOLUTIE. Dar, cine a mai vazut revolutie fara eroi morti?!
    2. Cativa dintre romani nu s-au lasat manipulati de Iliescu si puterea comunisto-securista din acea vreme. Au protestat luni de zile in Piata Universitatii, populata cu mintile cel mai deschise si luminate din Romania. Imi amintesc ca eram cei mai frumosi GOLANI, inca plini de speranta. Cum sa scape Iliescu de acest mare necaz, care ii mai bara drumul spre salvarea comunismului „intinat” de Ceausescu? Era deci necesara o noua MANIPULARE. Manipulatorul Sef, a iesit pe postul public TVR si a cerut ajutorul oamenilor, pentru pastrarea noilor valori ale „democratiei”, care era atacata de legionari si forte ostile aflate in Piata Universitatii.
    A urmat prima mineriada si „golanii” frumosi au fost ciomagiti de batele securiste cu chip de mineri!
    3. Un guvern prea democrat pentru gustul Manipulatorului sef Iliescu, trebuia dat jos urgent. Nu au mai inventat altceva, pentru ca era inca neexpirata „mineriada” manipulatoare. Au aplicat-o din nou, cu contra replica!
    4. Cea mai lunga manipulare, a fost LINISTEA ILIESCIANA. Dupa aceste mizerii iliesciene, era necesara o mimare a democratiei, si o liniste impusa cu o lipsa totala de transparenta in presa, la adapostul careia sa se faca toate privatizarile ilicite ale economiei Romaniei. In aceasta manipulare prin „LINISTEA ILIESCIANA”, s-a format in doar cativa ani CRIMA ORGANIZATA din Romania.
    5. Ajungem in 2009, plin de manipulari:
    Respectul cerut de mafioti, Parlamentul Romaniei devine parlamentul Grivco, Romania bunului simt in care crima organiata impune propriile interese, proiectul Johannis.
    Pentru prima oara romanii NU s-au lasat MANIPULATI! Ei voteaza intr-un procent de 70-80% DA la referendum. Toti vor reformarea statului ticalosit!
    6. Disperarea mogulilor de presa VOICULESCU-PATRICIU-VANTU si a Manipulatorul Sef Iliescu, este fara margini! Mai mare ca la mineriade, pentru ca manipularile violente si grosolane nu mai pot mintii romanii.
    Urmeaza 6 decembrie 2009 si daca ceva nu se inventeaza, ei risca sa ajunga in inchisori.
    Apare filmuletul „presedintele bataus de copii”, manipulare sentimentala, ca doar romanii sunt latini si voteaza cu inima nu cu mintea!
    Este reluat cu o obsesie si o furie halucinanta, care parca paralizeaza Romania. Copilasul de 10 ani zambeste, presedintele bataus zambeste, oamenii din jur sunt pasivi si nu au pe fete nici o manifestare de tulburare sau uimire, totusi bratul presedintelui se lungeste si ajunge la copilul aflat la mare distanta. Apare declaratia copilului, devenit intre timp un adolescent frumos de 15 ani. Vin pe posturile TV martorii aflati la 20cm si maxim 2 m distanta de copil si declara ca au vazut ca presedintele NU a batut copilul! Se calculeaza viteza care ar fi trebuit sa o aiba bratul presedintelui, asa cum apare din dinamica filmuletului si reiese incredibila viteza de 70m/sec, in conditiile in care cel mai performant boxeur abia reuseste 50m/sec. Lipsesc frame-uri din filmulet exact unde bratul „bataus” se alungeste si atinge o viteza de „neatins”!
    Ei si?!
    Mogulul patrician patruns de o dragoste covarsitoare fata de copil si in general fata de romanii praduiti de 20 de ani cu miliarde de euro, continua!
    Ei sunt disperati si transmit non-stop aceleasi minciuni! Au speranta ca poate totusi vor exista cativa romani care vor putea fi manipulati cu filmuletul „presedintele bataus”!
    Abia astept, dragi oligarhi si moguli de presa sa votam impotriva:
    COMUNISMULUI,
    MANIPULARII,
    CRIMEI ORGANIZATE.
    Sa-l votam pe presedintele Traian Basescu.

    • Catalin Bimbea said,

      Minerii lui Iliescu au ajuns in Bucuresti cu trenurile lui Basescu. Acum ucenicul vrea sa-si depaseasca maestrul.Ce zici?

      • monica said,

        ai microcip implantat.De ce nu ma mir? voi sunteti robotei ,cu totii.Uita-te la Prostanac,umbla de colo-colo si saracu nu stie ce face.Mai deschide si tu GOAGALU si mai intereseaza-te cine i-a adus pe mineri,adica mai tuta Base nu era ministru atunci.Pa

  10. mama_lu_dracu said,

    nici vorba

  11. mihaibeltechi said,

    Votez DA GEOANA ! DA GEOANA ,iti f…mortii ma-ti !
    Ne intalnim la urne.

  12. ionut said,

    @mihaibeltechi,uite pe cine votezi’prostnacule’,habar nu are cati locuitori are Romania

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6577680-mircea-geoana-campanie-electorala-daca-ajung-presedinte-vom-mancare-romaneasca-80-milioane-romani.htm?cfnl=

    Vai si amar cu oameni ca voi se duce Romania de rapa.rusine sa va fie ca nu va puteti dezlipi de comunism, comnuisti sunteti nascuti si asa vreti sa si muriti

    • mihaibeltechi said,

      este Geoana mare prost insa este prostul nost ….DAAAA , GEOANA ,premare la Vladivostok.

  13. lulu said,

    Vaaaai da’ ce i aici fratilor??? Nu va puneti la mintea comunistilor, astia executa, aveti grijaaaa 🙂 Ca nu va pot salva de ciuma rosie 😦

    • Catalin Bimbea said,

      Voteaza Geoana si macar ne poti scapa de ciuma portocalie ! Oricum se pare ca a falimentat cam peste tot.Singura solutie in acest moment PNL+PSD.Cu jigodii PD-L nu se poate guverna.Germania a iesit din mizerie cu un guvern similar,poate merge si la noi.Daca nu Dumnezeu cu mila.Emigram toti sa se bucure macar Marko Bela.Oricum pe vremea guvernului Tariceanu cu sustinere PSD am prosperat,acum nu ne ajunge criza mondiala avem si un tembel presedinte.

      • anarchix said,

        toashu’ asta sunteti:

        Director Vânzări: Cătălin BIMBEA. Tel.: 0788106232. Contact. Str.Tudor Vladimirescu 10, Alba Iulia, judetul Alba. Mobil: + 40 (788) 106245…

        ?

        • Catalin Bimbea said,

          telefon actual 0788106250 in rest OK. Dupa cum vezi nu ma ascund dupa pseudonime.

        • anarchix said,

          🙂

          ceea ce era de demonstrat. Curat votant de Prostanac.

        • Catalin Bimbea said,

          Folosesc un PDA si intradevar am scapat gresala, dar faptul ca pentru tine a fost a fost singurul lucru cu care m-ai atacat, nu dovedeste decit lipsa de argumente pe subiect. Voi nu sunteti capabili sa ginditi cu capul vostru. Sper ca infringerea din 6 decembrie sa va trezeasca la realitate si urmatoarele alegeri sa va gaseasca la procentele PNT-CD. INFRINGERE USOARA SI MULTE BATISTE LU’ BASESCU.

        • Catalin Bimbea said,

          Ma poti acuza de orice dar nu de comunism. Pentru prima data votez cu un candidat de stinga dar acum nu am alta solutie viabila. Scuze am votat si cu Iliescu sa nu iasa Vadim.

        • Catalin Bimbea said,

          Daca Iliescu la facut pe Geoana ” prostanac ” sunt linistit, daca il facea Basescu ma ingrijoram.Nu prea sa bucurat ” bunicuta ”de alegerea noului presedinte PSD.Cind in PD-L va fi ales un presedinte care nu da limbi in curu lu’ Basescu promit sa devin simpatizant PD-L. O.K.?

        • anarchix said,

          ok. e ultimul reply.

          1) e amuzant sa constat cat de „defensive” devii cu fiecare post.
          2) „sa” este de fapt „s-a” in propozitia din reply-ul trecut.

          Cum am spus mai devreme, Q.E.D.

          Asta sunteti 99% in partidul ala, o adunatura de agramati si jeguri penale.

        • monica said,

          BAI,TU INVATA MAI INTAI SA SCRII ROMANESTE SI PE URMA ITI DAM VOIE SA VOTEZI .STII SA CITESTI ? CUM votezi???????????

  14. waszlaw said,

    Sa inteleg ca pescarii mustaciosi il voteaza pe basescu?

  15. nastyboy said,

    Stimate d-le din Maryland, Florida, actual New York state (?),
    Banuiesc ca nu prea va incanta politica editorialista a calusului in gura, probabil niciodata nu v-a fost pe plac cenzura si cei care o practica cu ordin sau din voluntarism. Este bine, cateodata, sa iti pierzi reflexele tineretii. Pentru dv, banuiesc ca este chiar recomandabil sa aruncati la cos obisnuintele posttotalitariste. Asadar, d-le din Maryland, daca pe blogul Elenei Udrea nu ati putut sa scrieti ce aveati pe suflet, banuiesc ca pe blogul dv. nu va opreste nimeni sa o faceti. Deci, care este legatura dintre Basescu si violul de la inceputul anilor ’70 si ce mai face varul doamnei Maria ?Suntem un grup de cetateni onesti, interesati de aceste mici grimase ale vietii oamenilor care se vor conducatori de neam. Va ramanem indadorati,

    • Andrei said,

      Ceea ce ati avut suficienta viteza ca sa observati este o oarecare parte din ce am reusit sa aflu si eu de la o sursa, potrivit careia, o sa faca obiectul de final al campaniei de presa, duse de PSD, PNL, Patriciu, Vantu si cu Voiculescu, impotriva sefului statului roman. Nu am nici un element de verificare, decat nivelul de informare si stilul extrem de cointeresat al sursei mele, care de obicei lucreaza foarte documentat. Deci, daca a spus ca are 2 ore de filmare bruta pe subiectul respectiv, este evident ca acel personaj, care vorbeste isi asuma toata raspunderea penala pentru realitatea faptelor. Si de obicei, omul care a tinut sa ma informeze de ceea ce o sa se intampl, obtine si hartii probatoare. Spunea ca este in Anglia, dar nu a lasat nici un mesaj ca sa pot sa vad de unde este IP-ul computerului sau. In fine, a returnat o mica datorie, recent, solicitata in vederea acestei deplasari de documentare. Eu am considerat ca informatia, cu puterea de credibilitate pe care o are sursa mea, prezinta interes pentru strategia presedintelui, iar acesta a fost motivul pentru care am postat-o imediat, acolo unde ai reusit sa o citesti. Trebuie putina rabare, dar dupa cum ii stiu eu pe cei care il ataca pe Basescu, nu o sa dureze prea mult. Restul datelor nu sunt de natura publica si nu cred ca prezinta importanta. In privinta cenzurii, ai dreptate, nu am suportat niciodata cenzura si nici nu o sa o suport, dar acele date este bine ca au fost sterse, se pare ca nu destul de repede. O neatentie a mea a facut sa nu atrag atentia asupra stergerii lor, iar Madalina a corectat-o rapid. Sunt totusi convins ca am tras un semnal de alarma, iar viitorul presedinte al Romaniei nu o sa mai fie surprins de subiectele care i se propun in discutii televizate, probabil pe baza unei strategii la care inca nu am acces. Ma bucura insa atentia deosebita pe care o acordati postarilor mele si cred ca si cind voi lucra din nou pentru presa romaneasca o sa se mentina la aceleasi cote ridicate.

  16. nastyboy said,

    D-le Andrei,
    Sincer sa fiu, auzisem despre una dintre cele doua „bombe”mai demult. Nu voi comenta nimic aici legat de subiect, intrucat si blogul dvs. este vizitat de propovaduitori ai dezinformarii, ai diversiunii si ai capului plecat pana sub nivelul solului si al penalului, chiar. Voi comenta, doar, urmatorul fapt. Administratorul acelui blog va atragea atentia ca nu admite calomnii, ba chiar va si lua putin in balon. Cat despre cenzura, nu pomenea nimic. Pe de alta parte, ciraci de cea mai proasta calitate din anturajul d-nei Udrea si al Admin. afirmau despre mine, prin trecute postari admise cu brio, ca a-si fi client al penitenciarelor in calitate de detinut, ca a-si fi violat minore, ba chiar ca parintii mei ar fi avut grade mari in Securitate. Acestea nu sunt calomnii, d-le Andrei ?Va intreb pe dvs., pentru ca pe doamnele si domnisoarle in drept sa imi raspunda le voi intreba ulterior, cand vor fi degrevate de sarcini 🙂 .Observati ca am bun simt si nu spun ca le voi intreba atunci cand vor fi (mai) libere.

  17. nastyboy said,

    D-le Andrei ,
    Sincer sa fiu, auzisem despre una dintre cele doua „bombe”mai demult. Nu voi comenta nimic aici legat de subiect, intrucat si blogul dvs. este vizitat de propovaduitori ai dezinformarii, ai diversiunii si ai capului plecat pana sub nivelul solului si al penalului, chiar. Voi comenta, doar, urmatorul fapt. Administratorul acelui blog va atragea atentia ca nu admite calomnii, ba chiar va si lua putin in balon. Cat despre cenzura, nu pomenea nimic. Pe de alta parte, ciraci de cea mai proasta calitate din anturajul d-nei Udrea si al Admin. afirmau despre mine, prin trecute postari admise cu brio, ca a-si fi client al penitenciarelor in calitate de detinut, ca a-si fi violat minore, ba chiar ca parintii mei ar fi avut grade mari in Securitate. Acestea nu sunt calomnii, d-le Andrei ?Va intreb pe dvs., pentru ca pe doamnele si domnisoarle in drept sa imi raspunda le voi intreba ulterior, cand vor fi degrevate de sarcini 🙂 .Observati ca am bun simt si nu spun ca le voi intreba atunci cand vor fi (mai) libere.

  18. nastyboy said,

    D-le Andrei,
    Sincer sa fiu, auzisem despre una dintre cele doua „bombe”mai demult. Nu voi comenta nimic aici legat de subiect, intrucat si blogul dvs. este vizitat de propovaduitori ai dezinformarii, ai diversiunii si ai capului plecat pana sub nivelul solului si al penalului, chiar. Voi comenta, doar, urmatorul fapt. Administratorul acelui blog va atragea atentia ca nu admite calomnii, ba chiar va si lua putin in balon. Cat despre cenzura, nu pomenea nimic. Pe de alta parte, ciraci de cea mai proasta calitate din anturajul d-nei Udrea si al Admin. afirmau despre mine dar si despre altii, prin trecute postari admise cu brio, ca am fi clienti al penitenciarelor in calitate de detinuti, ca am fi violat minore, ba chiar ca parintii nostri ar fi avut grade mari in Securitate. Acestea nu sunt calomnii, d-le Andrei ?Va intreb pe dvs., pentru ca pe doamnele si domnisoarle in drept sa imi raspunda le voi intreba ulterior, cand vor fi degrevate de sarcini 🙂 .Observati ca am bun simt si nu spun ca le voi intreba atunci cand vor fi (mai) libere.

    • Andrei said,

      Corect ceea ce spui si este logica previziunea ta. Nu stiu cum ai reusit sa trimiti toate aceste trei postari in spam, dar acum am dat de ele si am aprobat ca toate sa apara aici, cu toate ca sunt la fel. Gasesti amanuntele disparute la postarea cu botezul blogului de la Simona Tache. O sa vina si vremuri mai bune si poate stam de vorba la Bucuresti. In acest moment, pentru mine, blogul Elenei nu mai prezinta nici o importanta. Ma mai distrez si eu putin cand ii vad pe cativa de acolo cum se isterizeaza. Ceea ce-ti recomand si tie. Din pacate stau prost cu timpul. Si acuma vad si cu somnul. E aproape 2 noaptea si eu ma trezesc dimineata la 6 jumate.

  19. Nemo said,

    @Andrei,

    evident:
    – NU geoana!

    godpeed!

  20. Nemo said,

    aa, si La Multi Ani! de ziua numelui 😉

    • neamtu tiganu said,

      Andrei iti urez si io „La multi ani”. Ai pa undeva noroc ca ziua ta ie azi, de ar fi fost peste o saptamina.. ce mai jale.. pregateste-ti vodca, multa vodca..

      • Andrei said,

        Mutumesc Neamtule pentru urari. Din nefericire am facut deja investitii in sampanie, cu toate ca nu prea ma omor dupa aceasta bautura spumoasa, ori nu am eu gusturi atit de rafinate. Sincer prefer palinka si o sa ma astepte in tara, unde ma duc, imediat dupa alegeri, dar sampania este un simbol. Cand a castigat Emil Constantinescu, am baut suficienta pentru ca in urmatorii 4 ani sa nici nu mai vreau sa aud de ea. Acum sunt cat de cat obisnuit si o sa rezist. Iti doresc si tie, sarbatori fericite, pentru ca e posibil ca in curant, datorita deciziei de a reveni in tara, sa nu prea am o perioada timp si acces la net. Da nu pentru mult timp, ca aud ca si in Romania functioneaza si se instaleaza repede.

  21. Ciprian said,

    Omule… de unde atat ideologism marxist in capul tau?

    De cati ani esti in USA? Ca se cam vad influentele urei de clasa tipice americanilor, mai ales in ceea ce priveste vanatoarea de vrajitoare comuniste!

    La dracu, l-ati ales pe Obama, ma gandeam ca o sa mai „grow up”… poate va mai schimba ala mentalitatea bolnava. Pana una alta nu traiesti in Romania si vorbesti in TOTALA necunostinta de cauza. Nu vezi mizeriile si nesimtirea tuturor membrilor PDL, de la primarul din satul Slatina, Jud. Suceava care declara ca „fute” (e citat, ok?) femeile ziaristilor care il deranjeaza si pana la Udrea care suna in direct la RealitateaFM dandu-se drept altcineva si laudandu-l artificial pe basescu, trecand prin toti membrii de partid extrem de nesimtiti si artagosi.

    Prefer de o mie de ori hotii lui patriciu, voiculescu, vantu, iliescu decat pe cei ai lui BOXescu 🙂 Macar aia fura-fura dar cand apar in presa se comporta civilizat si MIMEAZA o normalitate (pe care oricum nu o sa o avem in tara asta vreodata).

    Eu ma uit in jurul meu la oameni disperati de gandul ca omul asta cu tendinte dictatoriale ar putea iesi presedinte. Nu de duce in comunism, asta e clar, dar e foarte probabil sa vezi in partea asta de europa o dictatura de tip sud-american… Iti spun, oamenii sunt disperati la gandul ca idiotul o sa mai stea presedinte inca 5 ani.

    Eu si sotia aveam planuri de emigrare de mai de mult, dar daca iese Boxescu presedinte plec anticipat in Germania, chit ca stau si spal vase acolo pana la sfarsitul vietii…

    • Andrei said,

      Sunt de aproape 10 ani in tara asta si am nenumarate contacte, la toate nivelurile in tara in care tu crezi ca e mai bine sa fie condusa de aia care fura decent. Astfel eu stiu niste lucruri pe care tu nu ai de unde sa le cunosti decat teoretic asa ca tin la parerea mea si viitorul o sa demonstreze ca este mai buna. In orice caz sa nu crezi ca e usor sa speli vase in Germania si nici unde in lume. Viata e grea si aici si in Germania. Este adevarat ca furtul nu este o solutie pentru o viata normala, toti se incapatineaza sa puna pe primul plan, munca eficienta.

  22. puiu said,

    Andrei …hai noroc si La Multi Ani de sf.Apostol Andrei cel intai chemat ,ocrotitorul Romaniei ….eu nu votez ,totdeauna am votat dreapta ,portocalii si coruptul Basescu nu-s de dreapta….incaodata ,sanatate multa si noroc…

    • Andrei said,

      Hai noroc Puiu. Multumesc pentru urari. Nu sunt astia cei mai buni, dar cu Geoana si ceilalti o sa fie o adevarata catastrofa. Asta e situtia. Mult prea multa bataie de cap pentru politica. Treaba lor, sa aleaga pe cine vor. Pentru mine e mai bine sa iasa Geoana, ca o sa lucrez in investigatii de presa in Romania si daca am pe cine sa toc, ies si bani buni. Si dupa experienta cu Iliescu, cam stiu de unde sa-l apuc. Sa ai o saptamina buna. Vad ca nu mai apare nici prietenul meu pe acolo si s-a iritat doamna din Bacau. Cred ca-i creste tensiunea numai cand citeste numele meu acolo. Am laudat-o in ultimul timp si murea de nervi celalalt, dar astazi s-a prins ca e la misto si ma tot injura fara rost. Cred ca o sa dea in patima betiei daca mai e un tur de alegeri sau daca se mai face o campanie pentru anticipate. Eu rad ca o vad cum se straduieste, cum se chinuie sa scoata ceva din capatina ei goala ca sa vada astia ca e fidela si utila si sa-i arunce si ei ceva firimituri. E chiar distractiv daca nu pui patima in chestiile astea politice. Nici cand o faci profesional nu e cazul, iar eu, daca vin in tara, o sa o fac asa cum scrie la carte. Desigur, pe bani.

  23. puiu said,

    Andrei …un sfat prietenesc ,nu mai posta pe blogul Elenei ,te pui cu idiotii aia patimasi ,madama ,zapa ,ion adrian un nemernic ignorant ,care se crede destept ,tu esti de buna credinta ,chiar crezi in Basescu ,nu meriti sa te faca albie de porci ,idiotii aia de 2 bani….eu intru numai la caterinca ,sa-i enervez ,nu ma intereseaza politica si mai deloc Basescu si ciracii lui….

  24. puiu said,

    de pe blogul Elenei imi place Madalina ,Gabriela ,moro ,Argus ,Niculae ,Cristi si partial lulu ,nu stiu ce s-a intamplat cu ea in ultimul timp ,sper sa-si revina dupa incheierea campaniei electorale ,ii pacat de ea ,am vrut sa intru pe blogul ei ,n-am intrat ,am fost prea nervos si cine stie ce pocinog iesea ,restul sunt niste trompete ruginite care striga lozinci si alea copiate …

    • Andrei said,

      Asa e Puiu. Nu pentru ei intru eu acolo. Aici poti sa faci ce vrei, poti sa injuri daca ai chef. Permanent e tinut sub observatie de multa lume de acolo, asa ca te citesc ei si aici daca vrei.

  25. Sol said,

    Lasand putin campaia la o parte, as vrea sa-ti urez o zi onomastica cat mai frumoasa.

  26. george said,

    Andrei imi place cum gandesti dar imi aduci aminte de bancul ala cu aia doi nebuni la gardul ospiciului.trece o persoana si nebunii il intreaba „auzi, mai sunt ca tine dincolo de gardul asta?
    am vazut un comentariu cel putin inteligent, referito la alunitze albastrii, adica tiganii de patriciu,vintu si nastase, ultimul a avut , pentru a doua oara , nesimtirea sa isi bata joc de poporul roman si sa ne sfideze pe cei care au votat, cand a declarat ca referendumul este ilegal.
    daca se intorc comunistii la 40 de ani ai mei am sa am curajul (sper) sa ma smulg din mizeria asta pe care o iubim Romania.La multi ani pentru azi si Lets vote for a lesser evil

  27. mihaibeltechi said,

    LA MULTI ANI !!!

  28. AJA said,

    La multi ani ANDREI.
    Voi vota ca si in primul tur cu BASESCU.

  29. Riddick said,

    La mulţi ani, Andrei!

    NU GEOANĂ – HOŢUL DE CASE CAFTANGIU DE MINORI ŞI BĂTRÂNI !

    http://www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11381

  30. vladp9 said,

    „Minerii lui Iliescu au ajuns in Bucuresti cu trenurile lui Basescu.”

    deci Catalin asta are chiar profilul de (dez)informator comunist. prefer si eu un nesimtiti, un mitocan, oricand, ingradirii liberei exprimari in spatiul public (remember Nastase era?). Ce nu va este clar trepanatilor? Deja se vede ce linsaj mediatic exista pe Realitatea si Antena. Sigur, au subiect, dar se vin abordare cat straduinta depun sa fie impartiali. Cam ce credeti ca se va intampla dupa 6 cu PSD la guvernare. HAHA, sarmani nebuni! V-au facut sa vadeti doar ROSU in fata ochilor, cu o campanie acerba impotriva unui care, intr-adevar, nu sta bine la capitolul bun-simt.
    Vorbiti de hoti in ambele tabere. Pe bune, sau glumiti? In capul vostru chiar exista termen de comparatie intre o mana de corupti (care, flashnews, mereu va exista, oricine va veni la putere, dhaaa? e precum legile firii. cu totii au mai intai grija de ei) si oceanul infect de corpti psd din intreaga tara?! voi chiar ati luat-o pe ulei, sau habar n-aveti de fostele guvernari PSD si ce era in tara pe la Primarii si Consilii Judetene. Vai de steaua voastra. Chiar c-ar trebui sa o intind din tara. Aici devine irespirabil… datorita naivilor (sa nu spun fraierilor) ca voi
    cititi ceva echilibrat:
    http://lacoltulstrazii.wordpress.com/2009/11/27/mitocanul-la-executia-mediatica/

  31. MariusB said,

    Sa moara comunistii, incet sa arda!!! Daca iese Geoana presedinte, o sa avem o tara aservita unor criminali/mafioti/analfabeti, daca iese Basescu, o sa fie o lupta grea, dar macar avem o sansa sa ne scuturam de ciuma rosie!

  32. lulu said,

    LA MULTI ANI!

  33. lulu said,

    …Pentru mine e mai bine sa iasa Geoana, ca o sa lucrez in investigatii de presa in Romania si daca am pe cine sa toc, ies si bani buni..

  34. miluca007 said,

    votez cu basescu! orice alt comentariu ar fi de prisos!

  35. ionel said,

    In legatura cu o posibila colaborare,a ramas ca voi fi
    contactat de cineva.Eceva in neregula?Astept.

  36. Andrei said,

    In neregula e ca tu esti ori prost ori obraznic. Ori ai trimis si la altii mailuri cu loterii virtuale si persoana cu care am luat legatura referitor la problema ta, a aflat. Daca vrei sa-ti promovezi opera, trebuie sa trimiti marfa sa poata vedea lumea ca ai o oarecare valoare, sa convingi. Tu imi trimiti mie sa spun unui manager de top in domeniu sa-ti caute casete pe la niste artiste la care tu spui ca ai trimis. Esti putin bou prietene in cazul asta si te rog sa uiti adresa mea.

  37. waszlaw said,

    bre,andrei, tu te uiti la otv si asculti manele?

  38. mihaibeltechi said,

    Daca adevaratii liberali voteaza cu Prostanacul … Atunci , poporul meu drag ….. si chinuit 60 de ani de comunistii lui Ilici , cu cintec, spre Est …. inainte mars !!! Posted by MountThor

    ….
    si daca ramuri bat in geam
    Si-alegeti prostanacul,
    Atunci , voi dragii mei romani
    Veti popula Irakul.
    http://www.newstimisoara.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2551:la-20-de-ani-de-la-revolutie-piata-operei-confiscata-de-mircea-geoana&catid=34:stiri&Itemid=55


    http://www.banaterra.eu/romana/webcam/index1.html

    • Pataphyl said,

      Mihai (prieten pe Farmville, figure out that 🙂 ), mi-a făcut mare bucurie postarea ta. Mulțumesc că exiști!

  39. mihaibeltechi said,

    Sa nu uiti , Darie !

    Timisoara- semnele maniei

  40. cristiangheorghe said,

    Eu am întrebat-o pe tanti jeni care chiar dacă stă prin bucătărie toată ziua, se pricepe la politicale mai abitir ca mine. Îm fine, dumneaei zice că votează cu Traian că ăla știe să aprecieze ,domnule, o mâncărică bună, o țuică, doo, trei..sute.. e un bon viveur, cum zice tanti Jeni. Pe când domnu Geoană pare mai constipat și sclifosit. Tanti Jeni crede că nea mircică mănâncă până și batonu de snickers cu furculița și cuțitul! Puah!

  41. ares said,

    Mda…lupta e pe viata si pe moarte…
    Incep sa iasa dovezile din ascunzisuri
    http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/exclusiv-documente-incendiare-despre.html

  42. GhitzaTheOutlaw said,

    Sa iti dau muie ba ciumpalacule cu blogu tau de cacat.
    Hai sai it iau capu in pula de tampit ce esti !
    Carnat pedelist!

  43. Francesco said,

    In urma confruntarii televizate de ieri tot mai multi romani s-au convins ca Mircea Geoana nu are calitatile necesare unui presedinte al tarii. poate sa fie un bun sef de partid, se poate intalni cu diversi indivizi gen Vantu, dar ne-ar fi rusine daca va fi votat.
    Romanii dn America si Canada au avut mereu o viziune foarte aproape de adevar in ceea ce priveste poltica in tara.

  44. simona molanr said,

    DA,mare rusine!Toti intelectualii vor vota Basescu,si speram sa iesim la liman cumva!Altfel,vom fi nevoiti sa plecam!Cu totii!Gata cu hotiaaa,ne-am suturat!

  45. betivul said,

    Mai Andrei,
    Pana la urma romanii din afara tarii au decis viitorul celor din tara ! Nu prea mi se pare corect dar asta e…Am ramas shocat,insa,citind ce scrieti voi pe aici si,te asigur Andrei,tu,cu toate mijloacele de informare pe care le ai la dispozitie habar n’ai care-i realitatea din tzara!!!
    Am observat ca-i tot dati cu PSD = comunisti.Mai sa fie,da PD-L de unde a aparut ? Din Germania ? Da’ Base ce palaria mea a fost ? Pai Base a fost trimis de comunisti la munca in afara tarii.Nu-ti zice nimic asta? Prostanacul a iesit prima data din tara in ’90.
    Am votat cu Iliescu,atunci cand a trebuit sa alegem cacatul cel mai mic,si toata lumea m-a laudat.Si voi ati votat cu el ! Acuma de ce sunteti ipocriti ? Situatia e SIMILARA !
    In tzara a castigat GEOANA.Diferenta ati facut-o voi,cei din afara tarii,cu cele 60.000 de voturi in plus ! Pacat dom’ profesor Pata ! Nu m-am asteptat sa aud murdarii din partea dumneavoastra si nu ma asteptam sa fiti asa incrancenat ! Sunt convins ca profesorii din Romania au votat cu capul nu cu inima,ca dumneavoastra.
    Vor veni vremuri extrem de grele pentru tara si nu mi se pare corect ca noi,cei de aici,sa tragem ponoasele …
    Boc,o stie toata lumea,a fost omul de paie scos la inaintare de Base,cel care a condus efectiv Romania,asa ca va rog,domnule profesor, sa-mi spuneti o singura masura luata de acest guvern profund antiromanesc pentru iesirea din criza !
    L-a durut pe Base in basca de poporul roman,el sa fie la putere ! A castigat cu sloganul SA TRAITI BINE ! Sa avem pardon,dar traiesc de doua ori mai prost ca acum 5 ani.A zis (acum 5 ani) sa-l alegem ca sa se lupte el,bravul marinar,cu sistemul ticalosit,cu coruptii din Romania.Ha,ha,ha ! Ma pis pe mine de ras. Spune-ti-mi si mie un corupt condamnat. A zis in direct la tv ca i-a facut toate poftele Adrienei Saftoiu,inclusiv numirea sotului in fruntea unui serviciu secret romanesc !!!!!!! Grav !

  46. betivul said,

    http://www.scoaladebani.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=121
    Prietena ta,Simona,a castigat nu stiu ce porcarie…

Lasă un comentariu