MESAJ CĂTRE PREŞEDINTE

03/12/2010 at 5:46 AM (Uncategorized)

Nu credeam că aşa ceva se mai poate întâmpla. Mesaje adresate şefului statului, deturnate sau rămase fără răspuns. De fapt, nu credeam că o să mai aud de Simona Niculescu, şeful misiunii României la ONU-New York. Nici măcar nu pot să înţeleg, cum de acest diplomat, mai este în funcţie. Şi nici de ce. Tot ce ştiu, aflat pur întâmplător, este că exact în ziua anterioară alegerilor preşedintelui, aceasta a primit un claculator, de la cineva care nu a dorit să-şi comunice numele. Eram în sediul întunecos al Misiunii, în timp ce misteriosul personaj a lăsat la portar, un colet, desfăcut, probabil pentru instalarea unui soft. Spunea că ştie doamna ambasador despre ce este vorba şi de la cine primeşte acel calculator. După care a plecat. Cred că trebuie să ştim şi noi, deoarece pentru asta plătim diplomaţii peste hotare. Şi tot aşa, trebuie să primească şi un răspuns oficial, cel care s-a adresat blogului meu. Am început şi eu să fiu curios, drept pentru care, vă mulţumesc anticipat tuturor celor care prin comentariile lor, pot aduce puţină lumină, în acest întunecat, dr important ungher al problematicii româneşti.  

 

INTALNIRE INTRE UN IMPARAT SI UN GOLAN DE PORT !
Ambasada Japoniei in RomaniaIN
ATENTIA
Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館


NOTA INFORMATIVA:
CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Am absolvi IATC Bucuresti si am lucrat la toate studiourile din tara. Continui sa-mi exercit profesia la studioul meu de film cu sediul in New York si Tokyo. In occident sunt cunoscut mai ales ca pictor si fotograf artistic. Ultima mea expozitie ” FROM DALI TO DEVA ” sa bucurat de succes . http://www.devagallery.com/
In I976 fiind acuzat de trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu am fost acuzat de inalta tradare. In timp ce eu mi-am pus viata in joc pentru caderea comunismului, un politruc rosu, pe nume Vladimir Tismaneanu scria ( tot in 1976)
“Un răspuns de principiu,……îl aflăm în definirea de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu, secretarul general al Partidului Comunist Român, de pe poziţiile marxismului creator, (…).. Singura modalitate de a depăşi acest statu-quo este revoluţia socialistă, în care clasa muncitoare, condusă de Partidul politic revoluţionar, va avea rolul principal”.
Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie predate dumneavoatra. Ele clarifica pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane, cerand deschiderea unei anchete prezidentiale. Dansa a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale, audienta a luat sfarsit. La intalnire au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York A.Berechet. Datele principale pot fi gasite in serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY publicat pe blogul meu personal.
Nu ramane decat sa ma alatur celor mai mult de o suta de personalităţi marcante ale militantismului anticomunist din Europa şi din lume şi-au exprimat ingrijorarea faţă de modificarea misiunii Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. Mentionez printre ele pe laureata premiuluiNobel Herta Muller si pe Radu Ioanid director la Muzeul Holocaustului din Washington.
In consecinta in semn de protest privind restrîngerea investigării crimelor comunismului si a numirii lui V.Tismaneanu in fruntea IICCR declar simbolic greva foamei pe timpul vizitei oficiale a persoanei dumneavoatra in Japonia.
Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

14 comentarii

 1. Lulu said,

  Vezi Andrei ca totul e posibil? Daca si azi mai avem astfel de probleme cu noi insine cu ai nostrii fie ei si peste mari si tari… eu zic atunci, cu regret, ca suntem o natie incapabila, proasta si dobitoaca…Bine, hai sa zic- nu toti. Nu le pasa, nu i pasa nici dlui Basescu….EI, au treaba omule bun, au treaba numai in scopuri personale…

 2. turnofftheglory said,

  Andrei Horvath e un tacanit prietene.

 3. delaepicentru said,

  Amice, toată lumea ştie că Horvath e un maniac. Din fericire, nepericulos. Este unicul editor al revistei Semănătorul de hoax.

 4. Nastyboy said,

  Hi, Andrei. ce mai faci ?Esti bine ?Observ ca te framanta ceva. Afla ca eu sunt unul dintre aceia care te vor lamuri cu varf si indesat. Astept , in schimb, sa te dezmeticesti. Dormi bine noaptea ?Te-ai obisnuit cu fusul orar?Nu crezi ca trebuie sa incepi sa privesti in jurul tau ?Incet, incet iti vei reveni, sunt sigur. Atunci iti voi comunica lucruri importante care s-ar putea sa te ingretoseze. Oricum daca eu nu voi avea posibilitatea sa o fac, are cine sa ma reprezinte. Priveste cerul. Ce culoare are ?Sa nu imi spui ca inca il vezi violet 🙂

  • Andrei said,

   Nu te cred, dar e dreptul tau sa lasi impresia ca esti tare si ca ai posibilitati de reprezentare. Nu consider asta o amenintare, mai ales ca nu ai motiv, asa ca iti doresc o zi buna!

 5. Nastyboy said,

  Prietene, ma dezamagesti profund. In plus, ma fortezi sa fiu lipsit de tact si orice finete in exprimare. Incerc, totusi, sa iti gasesc circumstante si sa ma pun in situatia ta familiala si a mediului nou in care incerci sa te regasesti. Scurt. Ai grija la consecintele „prieteniei” tale cu cei pe care i-ai creditat cu toata stima pe elena udrea.ro. Ar putea sa iti creeze mari neplaceri aceasta atitudine. Mult mai mari decat ai putea crede. Cat despre mine, voi cauta sa te apar, cand nu voi avea ceva mai bun de facut, in ciuda glumelor tale la adresa mea. Vom trai si vei vedea. Sper din toata inima sa nu ti se intample ceva rau. In orice caz, sunt gata sa imi declin adevarata identitate oricand. Eu sunt pe partea ta de adevar. Numai ca tu nu vrei sa afli acest lucru, deocamdata. Sa fii sanatos, alaturi de cei dragi tie !

 6. macgregornews said,

  Horvath e un tacanit.

  Bine, sa fim politically corect: procesoman, genul care este victima conspiratiei extraterestrilor de pe Geta Gama, care il spioneaza cu raza mortii.

  El a inventat scandalul poneiului roz nazist, pentru care Antenele au incercat o linsare mediatica timp de 3 zile a lui Patapievici(cred).

  „declar simbolic greva foamei pe timpul vizitei oficiale a persoanei dumneavoatra in Japonia.”
  🙂 🙂 🙂

  Cauta „poneiul roz” pe Google 🙂 si o sa te convingi singur.

  In 3 zile e greu sa mori de foame. Plus ca declar „simbolic” poate insemna ca mananca doar hamburgeri.

 7. Sibilla said,

  PD şi Băsescu = groparii economiei = trădătorii neamului = şacali = adunătură de prăpădiţi = impostori = Famiglia, punct.
  * Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de “vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *
  Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de şantaj!
  NO BĂSESCU DAY, BECAUSE:
  Errare humanum est, sed perseverare diabolicum! – CORECT !!
  Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/01/2-aprilie-no-basescu-day/

 8. Pataphyl said,

  Salut Andrei!

  RH e un neica nimeni foarte-foarte obsedat, cred că l-am văzut cu același mesaj pe toate blogurile pe care am colindat. În altă ordine de idei, mult mai importantă, mă bucur că dai semne de viață, de vei avea nevoie știi să mă găsești!

  Hristos a Înviat!

 9. Viper said,

  Horvath nu este in regula la mansarda

 10. Sibilla said,

  Upomoci !!!
  Stă în putinţa noastră!

  O fapta buna…
  Sa fii OM, e lucru MARE!
  S-o ajutam pe Kassandra! Cu fiecare leu, euro, daruit din suflet, mai … Oameni ! Sa nu uitam nici de Radu, tot un pui de zambet ! Hai sa fim Oameni!!!
  FĂ TU MAI DEPARTE
  Primiţi bulgărele de zăpadă şi daţi-l mai departe! Faceţi măcar o faptă bună pe zi!. Şi, aşa cum zice Mile, “vă veţi simţi mult mai lipsiţi de toxinele unei vieţi banale, într-o Romanie de doi lei”.
  Kassandra, o fetita salvata de la moarte si infiata de Iosif Rotariu şi soţia lui, Dana.În decurs de un an şi patru luni, fetiţa a fost supusă la 24 de intervenţii chirurgicale, din cauza faptului că avea foarte multe oase rupte. Nici acum nu îşi poate folosi mâinile şi un picior, iar maxilarul necesită o operaţie imediată.Trei operaţii, 100.000 de euro.Până acum, soţii Rotariu au cheltuit 40.000 de euro, însă greul abia acum începe. Kassandra mai are nevoie de trei intervenţii, pe care le poate face doar în străinătate, la Strasbourg.
  Daca vrei sa o ajuti pe Kassandra, mai jos se afla conturile in care se pot trimite bani:
  Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600
  Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600
  Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600
  Titular: Daniela Liliana Rotariu
  Site: http://www.iosif-rotariu.blogspot.com
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/09/sa-fii-om-e-lucru-mare/

  Vă rog!!! Hai să ajutăm puiul de zîmbet – Kassandra !

 11. Platon said,

  @Viper, da’ Sibillica are toate tziglele pe acoperis ?

 12. bmarinescu41 said,

  bmarinescu41.wordpress.com/2010/05/31/incoruptibilii/
  SOLUŢIA CONTRACARĂRII LEGII FĂRĂDELEGII !
  MODUL DE ACŢIUNE UZITAT CÂNDVA ŞI ÎN ROMÂNIA !
  Urmand modelul american al lui Elliot Ness, Eugen Alimanescu apeleaza la recruti, tineri aflati inca pe bancile Academiei de Politiei, si aspiranti la un post in Politia Bucurestiului, pentru a infiinta organizatia „Fulger”.
  22 de membri, alesi personal de catre comisar, antrenati si pregatiti de acesta, urmau sa intre intr-un razboi nemaivazut cu crima organizata din capitala. Asemenea omologului sau din Statele Unite ale Americii, Alimanescu isi formeaza o veritabila retea de informatori din randul gangsterilor, creaza rubrici permanente in presa vremii prin care sa isi etaleze victoriile si da startul unor veritabile lupte de strada cu infractorii. Stia ca, odata arestati, ei vor scapa din fata justitiei uzand de influenta pe care o aveau in randul magistratilor.
  Solutia aleasa de Alimanescu? Exterminarea crimei si a criminalilor!
  Putini au fost cei care au sfarsit in spatele gratiilor. Cei mai multi dintre raufacatorii locali au cazut secerati sub tirul gloantelor de revolver sau de pistol-automat ale membrilor echipei „Fulger”. De fiecare data, un reprezentat al presei se afla de fata in momentul confruntarilor iar comisarul se asigura ca, in fotografii, alaturi de cadavrele infractorilor, va aparea o pancarta prin care lumea sa stie ca Brigada Alimanescu isi facuse datoria. Extrem de atent, el isi motiva de fiecare data actiunile prin deschiderea focului de catre infractori, refuzul lor de a se preda sau incercarea acestora de a fugi din arestul politiei. Cazul era finalizat si nimeni nu il putea acuza de moartea criminalilor. In fond, cine ar fi vrut sa o faca?

 13. bmarinescu41 said,

  „O natiune poate supravietui nebuniilor proprii, si chiar ambitiei, dar nu poate supravietui tradarilor din interior.

  Un inamic stând la poarta este mai putin formidabil, pentru ca acesta este cunoscut si îsi poarta steagul în mod deschis împotriva cetatii.

  Dar tradatorul se misca liber printre cei din interiorul portilor, murmurul lui viclean susurând pe toate aleile, auzite chiar pe holurile guvernului.

  Pentru ca tradatorul nu pare a fi tradator. Vorbeste cu accent similar cu cel al victimelor lui, poarta chipul si hainele lor, apelând la sentimentele profunde ale inimilor tuturor oamenilor.

  Putrezeste sufletul unei natiuni; lucreaza în secret si necunoscut în noapte, sa submineze stâlpii unui oras; infecteaza corpul politic pentru ca acesta sa nu mai reziste”.

  — Marcus Cicero, vorbind lui Caesar, Crassus, Pompey si senatului Roman.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: