UN RUGBYST ARE NEVOIE DE AJUTOR

04/30/2010 at 3:02 AM (Uncategorized)

Numele meu este Andrada Musat si locuiesc in Vancouver, Canada.
Va scriu acest e-mail pentru a va povesti cazul unui tanar rugbyst din Romania care pe data de 31 martie a avut un teribil accident in timpul unui meci. acest tanar rugbyst este varul meu, se numeste Alexandru Gradinaru si are doar 19 ani. In timpul meciului dintre CS UAV Arad şi CSM Ştiinţa Baia Mare, Alex Grădinaru a suferit un accident groaznic. Un rugbist de la Baia Mare s-a prabusit peste Alex, care a suferit o deplasare a vertebrelor 1, 2 si 5. Alex a fost supus unei interventii chirurgicale a doua zi dupa accident, din pacate fara succes. Medicii de la spitalul din Timisoara au dat un prognostic infiorator: Alex va ramane paralizat de la brau in jos, iar mainile si capul si le va putea misca doar partial. Imediat dupa operatie starea lui Alexandru s-a inrautatit fiind in stare sa respire singur doar 30%. “Intre timp sportivul a suferit o traheostomie (operatie prin care traheea este fixata la piele dupa ce i s-a practicat un orificiu, pentru asigurarea respiratiei permanente pe aceasta cale). Din pacate a aparut si atelectazia pulmonara (definita drept lipsa gazului din alveole, datorita colapsului alveolar).
Alex mai are o sansa de a se recupera intr-o clinica din Germania. Aceasta clinica se bazeaza pe tratamente cu celule stem si fizioterapie. Doctorii de acolo i-au dat sanse destul de bune de refacere. Din pacate transferul lui Alexandru si acest tratament in Germania este foarte costisitor. Pentru primele 60 de zile, Alex are nevoie de suma de 70 000 EUR, dupa care fiecare zi costa in jur la 600 Eur pe zi. Durata de recuperare estimata de medicii din Germania este intre 6 luni si 12 luni de zile.
Rugamintea mea este daca ati putea sa ne ajutati cu publicarea unui articol despre acest caz in ziarul dumneavoastra in speranta strangerii de fonduri pentru Alexandru.
Mai jos este adresa de website al lui Alexandru (unde gasiti si informatii despre conturile deschise in Romania) si niste linku-ri cu articolele  din ziarele din Romania privind acest caz.
Astep raspuns de la dvs. si sper din tot sufletul ca ne veti intinde o mana de ajutor.

www.alexandrugradinaru.com

http://www.adevarul.ro/sport/antifotbal/rugby/rugby-accident-Alexandru_Gradinaru_0_235176889.html

http://www.adevarul.ro/sport/antifotbal/rugby/brasov-sport_brasov-rugby_brasov-alexandru_gradinaru-accident_brasov_0_236376800.html

http://www.adevarul.ro/sport/antifotbal/rugby/rugby-Alexandru_Gradinaru-accidentare-coloana_cervicala_0_238176369.html

http://www.1235.ro/detailsv-id1412-sJurnal-RTT-13-aprilie-2010-cstiri.html  (stirea despre Alexandru incepe la minutul 7:30)
Pentru intrebari si mai multe informatii puteti suna la nr de tel :
011 40 743 319 201 – Gradinaru Mioara (mama lui Alexandru)
604 615 7084 – Andrada Musat
Va multumesc,
ANDRADA MUSAT

Un comentariu

  1. ainaw said,

    Salut! Vrei să facem schimb de link-uri? Dacă vrei adaugă următoarele date în blogroll-ul tău: titlu: jocuri noi şi url: http://www.ejocuri-noi.ro . Eu îţi voi adăuga link-ul site-ului tău pe blogul oficial şi anume http://www.blog.ejocuri-noi.ro . Scrie-mi un comentariu pe blog să ştiu dacă să-ţi pun link-ul. Mulţumesc. :d

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: