PDL, un dinozaur care a pierdut controlul total

06/03/2010 at 5:26 AM (Uncategorized) (, , , , , , , )

Nu mai sunt dubii. Acum, PDL nu mai generează nimic, acum reacţionează, palid şi fără substanţă la atacurile concertate ale unor trusturi de presă, ale sindicatelor şi se teme de posibila furie a populaţiei. Se mişcă la fel ca o jucărie stricată, ca o muscă fără cap. Plăteşte acum, plăţile făcute incompetenţilor, celor care au fost poate loiali sau au lăsat impresia că sunt loiali, care au fost investiţi pe considerente strict politice şi interese de tip infracţional, în puncte de influenţă decizională şi financiară. 
Controlul informaţional, decizional, tematic şi al agendei de programe, economice, sociale, financiare, de perspectivă sau de interes imediat nu mai sunt în mâna puterii. Este adevărat că trusturile de presă, în special Realitatea, au acţionat profesionist, ostil şi pragmatic, chiar dacă au făcut asta cu încălcarea principiilor privind obiectivitatea presei şi încălcarea deontologiei profesionale, ele sunt nişte instituţii private ce reprezintă interese de grup restrâns, în timp ce Puterea reprezintă interesele întregii societăţi. Este şi plătită pentru a acţiona spre binele şi interesul acesteia, dar a deturnat, la fel ca şi predecesorii, direcţia spre propriile interese. Nu mai poate să rămână în funcţie în aceiaşi structură şi componenţă. A minţit cu neruşinare, ascunzând propriile interese, pueril şi invocând alţi vinovaţi, iar numai când au simţit că pierd, au recunoscut acest fapt de o gravitate extremă. O să încerc să dau câteva exemple din activitatea recentă, în sprijinul celor afirmate mai sus.
Nu intru în amănuntele prostiei fără margini a lui Marcel Hoară, care  a manevrat bani publici, oferind 200 000 de euro, de la o societate aflată în pierderi, pentru pictarea unei biserici. Mă refer strict la utilitatea construirii acestei biserici, undeva pe un câmp, pe coclauri în Gorj. El a mai încercat să şi justifice oportunitatea care a condus la încălcarea legii şi la batjocorirea banului public, prin grija faţă de comunitatea respectivă, compusă din săteni a căror sate au fost strămutate. Este mai mult decât evident interesul personal, atât în plan politic făcut prin deturnare de fonduri, cât şi posibilul aspect penal al dirijării unor sume mari către colegi de partid, prieteni sau familie. Se ştie că în calitatea sa a avut câştiguri de ordinul miliardelor, dar se străduieşte în continuare să arate loialitate partidului. El a considerat că poate să ofere sub formă de sponsorizare, sume uriaşe, cu toate că provin de la o societate care produce pierderi. Ori fondurile de protocol şi sponsorizare se constituie ca procent din profit. În fond, el transformă PDL în complicele său, în apărător şi garant al libertăţii sale. Cel puţin încearcă acest lucru, iar lipsa de reacţie fermă a partidului demonstrează cel puţin că lucrurile aşa stau.
Un alt exemplu este şi prostia fără margini comisă de Elena Udrea de a recunoaşte că a primit un credit uriaş, 3 milioane de euro, inaccesibil populaţiei de rând, pentru  a face unele afaceri imobiliare private, dar a recuoscut că nu se pricepe, că nu a putut să facă nimic cu suma respectivă – evident din cauze independente care ţin de piaţă – şi a declarat că nici nu o să mai facă aşa ceva în viaţa ei. Nu o să mai facă doar cu banii personali, pentru că ministerul pe care îl conduce, Ministerul Turismului şi Dezvoltării, tocmai astfel de afaceri face, însă cu bani publici. A recunoscut şi demonstrat incompetenţa profesională, dar s-a şi enervat în intervenţiile sale publice, tocmai la Realitatea TV. Că acest post media a acţionat ostil şi profesionist rezultă şi din atacul făcut prin dezvăluirile primarului Constanţei, Radu Mazăre, referitor la falimentarea unei societăţi de stat din Neptun, care de la un profit de 24 de miliarde, după intrarea Elenei Udrea pe prima scenă a turismului, a ajuns la pierderi de 23 de miliarde. Exemplul a fost cutremurător, chiar dacă este legat de acest lider al PDL doar indirect. Doamna ministru a numit una din prietenele sale, avocat, deci făra experienţă şi competenţă în management sau în turism, a grantat pentru ea, iar aceasta a produs pagubele respective. Exemplul se referea la un hotel vândut de societatea respectivă, al cărui consiliu de administraţie era total în mâinile sale, după care a fost închiriat de la proprietar, cu unele clauze de renovare şi întreţinere. De remarcat că închirierea s-a făcut fără licitaţie, iar pierderea respectivă a societăţii cu capital majoritar de stat este semnificativă.

Un alt aspect legat tot de turism, este cel de la Petroşani, un oraş căruia i se promisese ferm, transformarea în staţiune turistică de interes major european, dar în care, până în prezent nu s-a demarat nimic. S-au promis investiţii majore, dar acestea au rămas doar vorbe. Nu mai amintesc de programul caselor pentru specialişti de la ţară şi de multe altele.
Acum, liderii PDL se află în situaţia ca în cazul în care nu vine tranşa de la FMI să nu mai poată face plata salariilor şi pensiilor deloc, nu doar diminuat cu 15%-25%. Ei dau răspunsuri fără fond la întrebări punctuale. Ei îi acuză de incompetenţă sau interese meschine, în replică, pe cei care îi întreabă, nu mai reuşesc să mintă, dar nu-şi recunosc vina de a evita oamenii cu cap şi experienţă, în favoarea celor loiali. Acum se apropie plăţile şi vor plăti, chiar dacă nu au făcut nimic pentru a-i pune la plată pe cei care au generat efectiv acest dezastru. Ei se îndreaptă împotriva celor care fac dezvăluiri de detaliu ale dezastrului pe care îl credeau ascuns pentru eternitate.
Pentru mine România devine din nou un loc străin, fără atractivitate. Îmi pare rău, nu sunt cei de la PDL vinovaţii principali, dar nici eu nu sunt. Iar dacă o să lase populaţia fără salarii şi pensii, o să fie mai mult decât un război civil pe aici. Şi perspective sunt, în timp ce lipsesc cele ale redresării. PDL minte în continuare şi încearcă să jefuiască până la ultima picătură, tot ce a mai rămas în ţară. Să facă oamenii lor săli de sport şi să dubleze bordurile, unor drumuri pline de gropi.

11 comentarii

 1. Bibliotecaru said,

  🙂
  Păi bine, domnule ziarist, când eu spuneam ce spuneam nu mă atacaţi din răsputeri?
  🙂

  • Andrei said,

   Atunci se propuneau niste principii si ideologii. Acum s-a constatat ca au mintit la fel ca si ceilalti. Oricum, situatia nu era cu nimic diferita cu Geoana presedinte. Erau alte personaje, alte subiecte, alte afaceri, aceiasi prosti care traiesc prost. Ca una din cauze este toleranta fata de prostie si proasta calitate si eficienta a muncii, este destul de important. Nu ma puteam astepta ca odata instalata noua putere, sa se inconjoare de lepre si parveniti si sa permita acestora furturi si privilegii inaccesibile poporului. Am tinut cont aici de cele 3 milioane de euro primite de Elena Udrea sub forma de credit pentru afaceri imobiliare.

  • Bibliotecaru said,

   Nu are importanţă „ce ar fi fost cu Geoană”, eu nu am spus niciodată că unul e mai bun ca altul. Vorbeam numai despre faptul că principiile sunt semnalizate cu balize luminoase la suprafaţă şi, pe sub apă, sunt altfel de principii.

   Eu nu pun problema afacerilor şi nici problema funcţionării reţelelor de interese. Cu acestea puteam supravieţui, nu acestea sunt o problemă. Problema este impostura, nepriceperea şi statul totalitar.

 2. bmarinescu41 said,

  exploziv-news.ro/abc/503-exploziv-news-incepe-rzboiul-cu-palatul-cotroceni-ieri-bsescu-a-fost-aruncat-in-aer-de-complicele-su.html#JOSC_TOP
  EXPLOZIV NEWS ÎNCEPE RĂZBOIUL CU PALATUL COTROCENI. IERI, BĂSESCU A FOST ARUNCAT ÎN AER DE COMPLICELE SĂU
  ÎN ATENŢIA DIICOT: IRANIANUL MEHRAB ASGARI, PREŞEDINTELE COMPANIEI MIRAVIA, CU ALE CĂREI AVIOANE GRUPAREA BĂSESCU A TRANSPORTAT ARME ROMÂNEŞTI PENTRU TERORIŞTII LUMII, A RECUNOSCUT CONTRABANDA!
  SIMONA FICA,08 June 2010
  Nu este o ştire prefabricată ci, aşa cum se va observa din printscreen-urile (vezi foto) pe care le punem la dispoziţia DIICOT (alături de alte dovezi pe care nu le vom publica însă aici din motive lesne de înţeles), este chiar o lovitură de graţie dată contrabandistului de armament Traian Băsescu de către unul dintre principalii săi complici: preşedintele şi unul dintre asociaţii companiei aeriene MIRAVIA, prin care, aşa cum arătam în ancheta numită CRIMINALII PERFECŢI AI ROMÂNIEI (pe care o puteti reciti aici http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/491-congresul-sua-ataca-criminalii-perfeci-ai-romaniei.html), un grup criminal organizat condus de actualul preşedinte al României a virat armele morţii, pe reţeaua Bout-Nahor, în diverse atacuri teroriste de pe mapamond.
  Zdruncinat, se pare, de una dintre dezvăluirile noastre referitoare la momentul în care avionul cu indicativul IL-176, inchiriat de către MIRAVIA de la Victor Bout şi plătit de către Shimon Nahor, a efectuat mai multe curse cu încărcătură de arme, pe ruta Otopeni – Podgorita – Munte Negru – IRAN (unde se pregătea o lovitură de stat), iranianul MEHRAB ASGARI, însuşi co-acţionarul şi preşedinte al MIRAVIA, a găsit de cuviinţă să contacteze, pe e-mail, semnatara anchetei.
  Iniţial (foto 1), el a recurs la ameninţări siropoase de genul: “vă fac plângeri penale”, apoi, pentru că Exploziv-News nu a percutat la tentativa (subtilă, dar jalnică) de intimidare, iranianul a lăsat garda jos, spunând (vezi foto 2) că, de fapt, „Miravia nu a efectuat niciodată transporturi cu armament”. Prompţi, i-am prezentat lui Asgari una dintre dovezile indubitabile deţinute de noi şi, în urma faptului că l-am înştiinţat că urmează să trimitem aceste dovezi regimului de la Teheran (unde, pentru fapta comisă, pe iranian îl aşteaptă execuţia), acesta a făcut, în scris, declaraţia pe care o puteţi citi mai jos (foto 3). Mai mult decât atât, el ne-a dat detalii complete despre întreaga reţea Băsescu – Bout – Nahor (pe care însă, din motive de securitate, am ales să nu le publicăm ci să le trimitem, la pachet, la ONU şi Washington DC), alegând să-şi salveze pielea de condamnarea la moarte în ţara sa de baştină în schimbul trădării complicilor săi. Este prima oară când unul dintre cei implicaţi în contrabanda morţii a lui Traian Băsescu, desi afirma ca nu au traficat arme pentru lovitura de stat din Iran, recunoaşte totusi grozăvia: „Nu pentru Iran, dar am transportat!”. Şi ne ajută să închidem cercul. Va urma.

 3. Bogdan said,

  DICTATURA PORTOCALIE ÎŞI ARATĂ COLŢII. IAR EXPLOZIV-NEWS ÎI SMULGE DIN RĂDĂCINI!
  MAFIA S-A GANSTERIZAT: ŞEFUL DEPARTAMENTULUI SECURITĂŢII NAŢIONALE A LUI TRAIAN BĂSESCU AMENINŢĂ PRESA CU ARESTĂRI, IAR INTERLOPII LUI UDREA DE LA NIRO GRUP PROMIT REPRESALII ÎMPOTRIVA JURNALIŞTILOR!
  Simona FICA,10 June 2010
  Seria dezvăluirilor despre gangsterii dictaturii băsesciene au dat roade, iar ceea ce vom prezenta mai jos reflectă fără dubii faptul că prezentarea de dovezi împotriva mafioţilor portocalii a zdruncinat cloaca de la Cotroceni! După ameninţările şi încercarea de intimidare a conducerii Exploziv-News de către iranianul complice al şefului statului în contrabanda cu armament, ieri atacurile furibunde ale infractorilor s-au înteţit. Astfel, la ora 14.02, pe telefonul redacţiei (0763.132.955) a fost primit un apel de la numărul de telefon +4031.403.93.87, iar persoana care a apelat de la acest număr s-a recomandat a fi un oarecare “BADEA, de la biroul de presă al Niro Grup”. El a atenţionat jurnaliştii Exploziv-News „să aibă grijă ce scriu despre doamna Udrea, pentru că Nuţu Cămătaru tocmai a ieşit din închisoare”. Îl asigurăm public pe numitul Badea că nu ne interesează, şi cu atât mai puţin nu ne sperie, interlopii „doamnei Udrea” şi vom continua seria dezvăluirilor referitoare la trecutul său de informatoare a lui Truţulescu! Tot ieri, pe site-ul ziarului Exploziv-News, de la adresa de mail pe care o puteţi viziona în foto-copiile de mai jos, un oarecare Daniel Andrei Moldoveanu ameninţa că, dacă se mai scrie ceva împotriva lui Băsescu, urmează arestarea jurnalistului „fără mandat”, pe motiv de „încălcare a siguranţei naţionale”. Şi tot ieri, corespondentul nostru de la Washington, jurnalistul şi cineastul Robert Horvath, a primit şi el un telefon de ameninţare (pe care colegul nostru l-a înregistrat) de la o persoană care s-a recomandat a fi de la Administraţia Prezidenţială şi care, textual, a spus: „Îţi băgăm pâmânt în gură, ţie şi lui Bădin (n.r. este vorba despre Andrei Bădin, de la Jurnalul Naţional şi Antena 3)”. Revenind la persoana care a ameninţat cu „arestări” de tip kaghebist jurnaliştii neobedienţi puterii de la Cotroceni, specificăm că el este chiar şeful DSN din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, care a avut tupeul de a ne trimite ameninţarea de pe serverul instituţiei în cauză. Îl atenţionăm pe pupincuristul lui Băsescu că, până să se folosească el şi comandantul său suprem, de rigorile legii siguranţei naţionale, Daniel Andrei Moldoveanu a săvârşit, prin comentariul ameninţător adresat Exploziv-News, următoarele infracţiuni de DREPT COMUN pentru care i-am şi trântit o plângere penală la Parchet: 1) Ameninţare – art. 193. C.P.; 2) Abuzul în serviciu în forma ca lificată – Art. 2481; 3) Abuzul în serviciu prin îngradirea unor drepturi – Art. 247; 4) Şantajul – Art. 194; 5) Lipsirea de libertate în mod ilegal, în cazul în care fapta este savârşită prin simularea de CALITĂŢI OFICIALE – Art. 189! Ca să nu mai vorbim despre modul flagrant în care gansterii de la Cotroceni încalcă articolul 30 din Constituţia României, cu o violenţă deşănţată îndreptată împotriva ziariştilor demnă nu de mentalitatea lui Ceauşescu, ci de cea a lui Hitler! Iată şi probele:

  Daniel Andrei Moldoveanu (dsn@presedentie.ro) 09.06.2010 ; 13:01:02
  Aveti mare grija….
  Doamna Fica,va informez oficial ca deja mergeti mult prea departe cu minciunile
  la adresa presedintelui Romaniei.Va avertizez ca,in conditiile in care veti continua,
  legile privind siguranta nationala permit arestarea dumneavoastra fara a fi nevoie de mandat din partea unui judecator.Va multumesc!

 4. bmarinescu41 said,

  ULTIMA ORĂ:
  HITLER DE ROMÂNIA BAGĂ IAR PUMNUL ÎN GURA PRESEI! ALŢI DOI REPREZENTANŢI AI MASS-MEDIA AU FOST AMENINŢAŢI, IERI! Atacurile sunt coordonate de catre DAN ANDRONIC si FORŢA LEGII, controlată de MIHAI STÂNIŞOARĂ şi D. A. MOLDOVEANU!
  Simona FICA,11 June 2010
  Ameninţările şi agresiunile verbale împotriva jurnaliştilor şi a editorilor de presă venite dinspre Cotroceni s-au înteţit în decurs de numai două zile. Problema depăşeşte până şi aspectul penal, luând o turnură fără precedent, de autentică dictatură de tip stalinisto-hitlerist, în România postdecembristă. Astfel, la doar o zi după ce conducerea ziarului Exploziv-News a fost ameninţată, de către şeful DSN al Administraţiei Prezidenţiale, cu arestarea în cazul în care continuă dezvăluirile referitoare la infracţiunile grave săvârşite de numitul Băsescu Traian (iar numita Udrea Elena încerca să ne sperie cu interlopii ei cămătari) – şi, concomitent, corespondentul de la Washington al ziarului, Robert Horvath, era, la rândul său ameninţat telefonic că „i se va astupa, atât lui cât şi jurnalistului Andrei Bădin de la Jurnalul Naţional, gura cu pământ” – iată că ieri şi producătoarea emisiunii „Ştirea Zilei” a postului de televiziune Antena 3, a fost ameninţată, în acelaşi mod. Ea a fost apelată, pe telefonul personal, de la un număr privat de telefon, şi i s-a adus la cunoştiinţă faptul că „nici nu va ştii ce i se poate întâmpla dacă mai continuă să o lase pe Gabriela Vrânceanu Firea (realizatoarea emisiunii – n.r.) să facă referire, în emisiunile sale, la preşedinte!”. Un alt jurnalist din presa centrală (care va detalia în ziarul său ceea ce i s-a întâmplat) a fost “atenţionat”, de către un reprezentant al PDL, “să fie atent ce spune referitor la Băsescu, altfel va sfârşi cu maşina într-un pom!”. Considerăm că toate aceste fapte reprezintă dovada vie şi de netăgăduit că lucrurile în România au scăpat de sub control, că democraţia şi libertatea de exprimare nu mai există, că ne aflăm în faţa unei dictaturi neo-fasciste, şi că trebuie să punem punct, prin toate mijloacele şi urgent, unor asemenea manifestări, ale unui preşedinte ce pune, în mod real, în pericol, securitatea unei ţări întregi! În ceea ce priveşte intenţia lui Băsescu Traian de a pune lacăt pe gura unora dintre noi, avertizorii Exploziv-News din Serviciile Secrete ne-au semnalat faptul că acesta pregăteşte, în “laboratoarele” de la Cotroceni, diversiuni care să aibă ca rezultat compromiterea jurnaliştilor mai sus amintiţi (şi a altora) şi se foloseşte, pentru a-şi atinge măreţul scop (nota redacţiei: în visele lui, desigur!) de DAN ANDRONIC, un fost ziarist şi traseist notoriu, dar şi de un ONG ce aparţine pedelistului Mihai Stânişoară (fost ministru al Apărării), numit pompos FORŢA LEGII! Despre ce ameninţări şi comentarii pornesc de pe serverul forţos marca “Forţa Legii” precum şi care e legătura între acesta şi şeful DSN al Administraţiei Prezidenţiale, vom vorbi, pe larg, într-un material viitor. În ceea ce îl priveşte pe DAN ANDRONIC, CV-ul său îl indică ca fiind un traseist notoriu, el sărind din barca PSD în cea a PNL, ca şi consilier de imagine, iar acum îl regăsim în solda PDL, mai exact a lui Băsescu, pe post de… consilier politic. Lui Andronic îi vom dedica în curând un serial special, finalizat într-un frumos şi stufos dosar penal.

 5. bmarinescu41 said,

  Către
  DIRECŢIA DE INVESTIGARE A INFRACŢIUNILOR DE CRIMINALITATE ŞI TERORISM, Structura Centrală, Bd. Libertăţii nr. 12 -14, Sector 5, Bucureşti.
  În atenţia procurorului şef al DIICOT, dl. Codruţ OLARU şi a procurorului-şef al Serviciului de Combatere a Infracţiunilor de Terorism şi a celor contra Siguranţei Statului, dl. George MUSCALU

  Subsemnata Simona Fica, de profesie jurnalist, specializare investigaţii militare, funcţia: co-editor al ziarului EXPLOZIV-NEWS, având în vedere că: 1. DIICOT, prin departamentul specializat S.C.I.T.S.S., este singura structură din Ministerul Public cu competenţe în cercetarea penală a infracţiunilor care aduc atingere siguranţei statului şi a celor de terorism, 2. Ca cetăţean român trebuie să respect art.2 din Legea Siguranţei Naţionale (care prevede că “cetăţenii români, ca expresie a fidelităţii lor faţă de ţară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea siguranţei statului” – şi, ca urmare, sunt obligată prin legea organică să sesizez organele de cercetare penală cu privire la persoane şi fapte care aduc atingere securităţii statale), 3. Prin natura meseriei subsemnatei am strâns dovezi despre un grup terorist româno-iraniano-israelian, specializat în contrabandă internaţională cu tehnică de luptă, iar nedivulgarea numelor şi a faptelor acestuia m-ar face pasibilă de încălcarea Codului Penal al României, prin infracţiunile de tăinuire şi favorizare a infractorului, formulez – conform dispoziţiile art.222 Cod procedură Penală, a dispoziţiile art. 246, 247, 248, 248 ind.1 din Codul penal, precum şi pe jurisprudenţa în materie, mai ales in conformitate cu legea 535/2004 – următorul

  DENUNŢ PENAL

  împotriva numiţilor:
  1. BĂSESCU Traian, în prezent preşedinte al Republicii România, cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: I) infracţiunile prevăzute în Legea Siguranţei Naţionale 51/1991, prin încalcarea Art.3, literele: k) – “sustragerea de armament, muniţie, materii explozive sau radioactive, toxice sau biologice din unităţile autorizate sa le detina, contrabanda cu acestea, producerea, detinerea, instrainarea, transportul sau folosirea lor in alte conditii decit cele prevazute de lege”; l) – “initierea sau constituirea de organizatii sau grupari ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a acestora, in scopul desfasurarii vreuneia din activitatile enumerate la lit. a) – k), precum si desfasurarea in secret de asemenea activitati de catre organizatii sau grupari constituite potrivit legii”; i) – “initierea sau sprijinirea in orice mod a oricaror activitati al caror scop il constituie savirsirea de acte teroriste”; j) – „atentatele contra unei colectivitati, savirsite prin orice mijloace”; II) Infractiunile de: conducere a unei entitati teroriste (art.35, alin.1. din legea 535/2004), asocierea în scopul săvârşirii de acte de terorism si sprijinirea unei astfel de asocieri art.35, alin.2. din legea 535/2004
  2. KOVESI Laura Codruţa, în prezent Procuror General al României, cu domiciliul de corespondenţă în Bd. Libertăţii nr. 12 -14, Sector 5, Bucureşti, pentru infracţiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1,C.P şi infracţiunea de abuz în serviciu în formă calificată – Art. 248(1), C.P.
  3. MOLDOVEANU Daniel Andrei, în prezent şef al Departamentului Securităţii Naţionale din cadrul Administraţiei Naţionale, cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: infracţiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1, C.P, infracţiunea de abuz în serviciu în formă calificată – Art. 248(1), C.P. şi infracţiunea de ameninţare – Art.193 C.P.
  4. ASGARI Mehrab, cetăţean iranian, patron al companiei aeriene MIRAVIA, pentru infracţiunile de: spălare de bani (în România, în vederea finanţării unei lovituri de stat la Teheran) -Art.269 C.P.; încălcarea art.35, alin.2. din legea 535/2004, şi a art. 3, lit.k din legea 51/1991; ameninţare – Art.193 C.P.
  5. COLDEA Florian, în prezent adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, cu domiciliul ales în Bulevardul Libertăţii nr. 14 D, Bucureşti, pentru încălcarea literei l) a Art.3 din L.51; infracţiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1, C.P
  6. ŢOCU Vasile, fost comandant adjunct al Aeroportului Otopeni, pentru complicitate la contrabandă cu armament şi aderare la grup terorist organizat
  7. CAZACU Aurel, fost director general ROMARM, pentru aceleaşi infracţiuni săvârşite de Ţocu V., dar şi pentru deturnare de fonduri din arsenalul Armatei
  Şi complicii celor de mai sus:
  1. TĂTARU Vasile, identificat cu BI seria GN nr. 310312
  2. ROTARU Ion, identificat cu BI seria BX nr. 045368
  3. MOCĂNESCU Coloros Dan, identificat cu BI seria GT nr. 059777
  4. STOICA Samoilă, identificat cu BI seria BZ nr. 788568
  5. LAPTEŞ Costică, identificat cu BI seria GA nr. 741813
  6. NEMŢEANU Gheorghe, identificat cu BI seria DK nr. 388866

  Pentru susţinerea faptică a denunţului penal, înţeleg să pun la dispoziţia DIICOT toate probele incriminatorii pentru făptuitorii cuprinşi în prezentul denunţ – însemnând documente, înregistrări video şi audio, fotografii, declaraţii de martori. Cer de asemenea, fiind vorba despre infracţiuni de încălcare a Siguranţei Naţionale de către înalţi demnitari, să fie audiaţi, ca martori, următorii: dna. Angela Ciurea, fost procuror DIICOT şi dl. Ciprian Nastasiu, fost procuror DIICOT, dl. Dan Voinea, fost proc.şef al Parchetului Militar şi sugerez DIICOT, având în vedere că denunţul penal al subsemnatei îl indică – ca punct central al nucleului de terorism – pe însuşi şeful statului român, să solicite Senatului, conform Constituţiei României care prevede şi această posibilitate, suspendarea din funcţie a numitului Băsescu Traian până la clarificarea situaţiei create.
  SIMONA FICA , EXPLOZIV NEWS.

 6. bmarinescu41 said,

  Elena Basescu, mezina presedintelui Romaniei, se cazeaza la un hotel din Luxembourg, unde se afla in calitate de europarlamentar. Ridica receptorul catre oficiu si spune:TU-TI-TU-RUM-TU-TU-TU!
  Receptionera zice: – Can you repeat that please?
  EBA:TU-TI-TU-RUM-TU-TU-TU!
  Receptionera il cheama pe administrator pentru ca nu intelege ce spune distinsul europarlamentar.
  Nici administratorul nu intelege si-l cheama pe securistul ce o pazeste pe mezina presedintelui.
  Acesta, mirat:
  – Cum, nu stiti engleza!? Domnisoara a zis clar – two tea to room 222
  (doua ceaiuri la camera 222).
  –––––––––––––––––––––––––––
  Doctorul american spune: – La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu’, il transplantam la altu’ si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
  Doctorul german raspunde: – E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu’, il transplantam la altu’ si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
  Doctorul rus spune: – Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu’, o transplantam la altu’ si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!
  Se ridica doctorul roman si raspunde: – N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus prim-ministru si acum toti ne cautam de lucru…

 7. Zara Ovidiu said,

 8. para said,

  @Andrei
  greu.
  greu, dar nimic nu e imposibil.
  mai vedem. Poate iese alt partid, poate dacă frâiele scapă din mâna greilor, le culeg ăi mai tineri şi mai idealişti.
  Un american mişto:
  http://fumurescu.wordpress.com/2010/07/03/numai-sed/

 9. danagopian said,

  Andrei, Andrei – ma injurai cand te criticam si acum scrii exact ce spuneam eu. Ai vrut sa ignori faptul ca PDL si PSD provin din PCR via FSN. Ti-am spus ca PDL-ul nu e cu nimic mai breaz decat PSD-ul, ca Basescu este un incult si securist la fel ca Geoana. Tu dai si combate si pana la urma tot la concluzia aia ai ajuns. faci la fel ca Brucan – a sprijinit toata viata lui socialismul si comunismul tortionar si apoi a inceput sa ne invete pe noi democratia – un om care a trimis la canal mii de roamni vroia sa ne invete democratia – in loc sa faca un pas in urma si sa isi ceara scuze el ne acuza ca suntem prosti. Asa si tu – dai si lupta cu cat de bun e PDL-ul, votati PDL-ul stanga, dreapta si centru si acum vii sa ne inveti pe noi ca nu stim ce si cum cu democratia. Nu crezi ca ar fi bin esa faci un pas in spate si sa lasi pe altii mai priceputi care au inteles de la inceput jocurile?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: